Η ΚΡΗΤΗ TV στον Έβρο: Η απάντηση του πρωθυπουργού στον απεσταλμένο Μάνο Δασκαλάκη

Κρήτη
Η ΚΡΗΤΗ TV στον Έβρο: Η απάντηση του πρωθυπουργού στον απεσταλμένο Μάνο Δασκαλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Έβρο βρίσκεται από χθες και ο απεσταλμένος της “ΚΡΗΤΗ TV” Μάνος Δασκαλάκης, που μεταδίδει τα γεγονότα από πρώτο χέρι.

Στις Καστανιές του Έβρου βρίσκεται η αποστολή της “ΚΡΗΤΗ TV”, αποτελούμενη από τον Μάνο Δασκαλάκη και τον εικονολήπτη Νίκο Εργαζάκη, μεταφέροντας τoν παλμό των γεγονότων στην Κρήτη.

Πρόκειται για τη μοναδική αποστολή από το νησί που μεταδίδει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ειδήσεις τόσο μέσα από τη ροή του neakriti.gr, όσο και από το πρόγραμμα του Ράδιο 98,4 και της “KΡΗΤΗ TV”, ενώ τροφοδοτεί με πρωτόλειες πληροφορίες και τα σημερινά ρεπορτάζ της εφημερίδας “Νέα Κρήτη”.

 Είναι εντυπωσιακό ότι, μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού, τη μόνη ερώτηση που απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στο σημείο ήταν αυτή της “ΚΡΗΤΗ TV”.

Ο Μάνος Δασκαλάκης τον ρώτησε αν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της χθεσινής ημέρας και ο πρωθυπουργός απάντησε: «Νομίζω είναι πάρα πολύ σημαντικό για την Ελλάδα το γεγονός ότι όλη η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρέθηκε εδώ στις Καστανιές για να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια την οποία κάνει η χώρα μας, να φυλάξει τα ελληνικά σύνορα, τα οποία ταυτόχρονα είναι και σύνορα της Ευρώπης».

Ο Μάνος Δασκαλάκης προσέγγισε την παραποτάμια περιοχή του Έβρου σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου, δηλαδή έφτασε στο κοντινότερο σημείο που μπορεί κάποιο τηλεοπτικό συνεργείο να φτάσει λόγω της ισχυρής στρατιωτικής δύναμης στην περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News