Φρικτό δυστύχημα στη Σταλίδα: Βρέθηκε νεκρή 11 μέτρα μακριά από το όχημά της

Ηράκλειο
Φρικτό δυστύχημα στη Σταλίδα: Βρέθηκε νεκρή 11 μέτρα μακριά από το όχημά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα στοιχεία στο «φως», ωστόσο, αναπάντητα παραμένουν κάποια ερωτήματα

Ένα φρικτό δυστύχημα έλαβε χώρα περίπου στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή της Σταλίδας στο Ηράκλειο, όταν μία 48χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο.

Τα αίτια του δυστυχήματος, που έχει σοκάρει την Κρήτη, παραμένουν αδιευκρίνιστα, ωστόσο ένα νέο στοιχείο έχει έρθει στο «φως» της δημοσιότητας, αφού, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η 48χρονη από τη Ρωσία βρέθηκε νεκρή, σε απόσταση - περίπου - 11 μέτρων μακριά από το όχημά της, το οποίο και εν τέλει προσέκρουσε σε δέντρο, ολοκληρώνοντας την πορεία του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο - το οποίο βρισκόταν σε δρόμο με μεγάλη κλίση - παρέσυρε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, την άτυχη γυναίκα, στην προσπάθειά της να το εκκινήσει.

Ωστόσο, αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα αναφορικά με το εάν η γυναίκα είχε τραβήξει ή όχι το χειρόφρενο, εάν το αυτοκίνητο παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα, ή εάν η 48χρονη είχε «ασφαλίσει» ή όχι το όχημά της, τοποθετώντας μια πέτρα στους τροχούς του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και κλιμάκιο της αστυνομίας. Σημειώνεται, πάντως, πως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News