Καρναβάλι Κρουσώνα: Μια το μεσημέρι η έναρξη

Ηράκλειο
Καρναβάλι Κρουσώνα: Μια το μεσημέρι η έναρξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγή στην ώρα λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Στον ρυθμό της Αποκριάς κινείται και ο Κρουσώνας, όπου σήμερα Κυριακή, στην 1 και όχι στς 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση του 7ου Κρουσιανιώτικου Καρναβαλιού, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Νέα Γενιά”. Η ώρα έναρξης άλλαξε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Υπενθυμίζεται ότι το Κρουσανιώτικο Καρναβάλι είναι το μοναδικό καρναβάλι σε όλο το Μαλεβίζι, και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες κόσμο από τα γύρω χωριά αλλά και από το Ηράκλειο!

Φέτος οι ομάδες που θα παρελάσουν είναι οι: “Άραβες και χανούμισσες”, “Σούμο”, “Αστυνομικοί και φυλακισμένοι”, “Φλαμίνγκο και δεινοσαυράκια”, και “Πειρατές και πειρατίνες”. Κάθε ομάδα θα έχει το δικό της άρμα, φτιαγμένο με πολύ μεράκι από τους διοργανωτές.

Εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι από την ομάδα του Circo Camino θα βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης, ενώ πανέμορφες χορεύτριες oriental θα συνοδεύουν τον Βασιλιά Καρνάβαλο.

Οι “Batala Creta”, η μοναδική αυτή ομάδα κρουστών που ξεσηκώνει με το πέρασμά της και με τους παραδοσιακούς αφρικανικούς ρυθμούς της, θα συντροφεύουν με τους ήχους των τυμπάνων τους την παρέλαση, ενώ δε θα λείπουν και οι ήρωες της Ντίσνεϊ, οι οποίοι θα ξετρελάνουν τα μικρά παιδιά με τα παιχνίδια και τις εκπλήξεις τους.

Αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης όλες οι ομάδες θα συγκεντρωθούν στην Αγία Τριάδα, όπου εκεί θα είναι και ο μάγος της μουσικής και του γλεντιού dj Πουλορίνης.

Την παρουσίαση του καρναβαλιού θα κάνει η μοναδική Αναστασία Μπιτζιλέου, η οποία όπως και πέρσι θα ξεσηκώσει με τον δικό της τρόπο και θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με το μπρίο και τη ζωντάνια της!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News