Βασιλειές: Σοβαρό ατύχημα με πρόσκρουση σε στύλο της ΔΕΗ

Ηράκλειο
Βασιλειές: Σοβαρό ατύχημα με πρόσκρουση σε στύλο της ΔΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ατύχημα οφείλεται τελικά η διακοπή ρεύματος – Ο στύλος έχει «κοπεί» στην μέση

Σε ατύχημα με σοβαρές υλικές ζημιές, χωρίς περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση του οδηγού, οφείλεται τελικά η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή των Βασιλειών.

Συγκεκριμένα, στις 7:30, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, ο οδηγός Ι.Χ κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του επί της Λεωφόρου Εθνικής Αντίστασης Βασιλειών και προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ, ενώ από την εικόνα του στύλου, φανερώνεται πως ο οδηγός είχε αναπτύξει αρκετά μεγάλη ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, ο στύλος έχει «κοπεί» στην μέση, «στέκει» ουσιαστικά στον αέρα και σύμφωνα με τους τεχνικούς, έπρεπε να αντικατασταθεί.

Η επαναφορά της ηλεκτροδότησης της περιοχής, ήρθε μετά από 6 ώρες περίπου, με τους κατοίκους να δοκιμάζονται λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας, που  κυμαίνεται στην περιοχή περίπου στους 6-7 βαθμούς κελσίου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο συγκεκριμένος δρόμος  έχει χαρακτηριστεί «καρμανιόλα» από το σύνολο των κατοίκων που ζητούν να ληφθεί μέριμνα εδώ και δεκαετίες, εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, της έλλειψης σήμανσης και ιδιαίτερα της μεγάλης ταχύτητας που αναπτύσσεται από τους οδηγούς, με συνέπεια ο δρόμος να έχει «βαφτεί» με αίμα κατά το παρελθόν, χωρίς να έχει δοθεί λύση από καμία Δημοτική αρχή ως και σήμερα.

Τέλος να αναφέρουμε πως κομμάτια του αυτοκινήτου βρέθηκαν ακριβώς απέναντι, σε φαρμακείο της περιοχής, που είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο και αν ήταν διαφορετική μέρα και ώρα, ίσως θα προκαλούνταν ακόμη πιο δυσάρεστες συνέπειες από το ατύχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News