Γιόφυρος: Άκρως επικίνδυνες εικόνες, σε έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους - «Ξεπαγώνει» μεγάλη εργολαβία

Ηράκλειο
Γιόφυρος: Άκρως επικίνδυνες εικόνες, σε έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους - «Ξεπαγώνει» μεγάλη εργολαβία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από μεγάλες καθυστερήσεις και εμπόδια «ξεπαγώνει» μεγάλη εργολαβία για τις αναγκαίες παρεμβάσεις στο επικίνδυνο οδικό δίκτυο της οδού Μενελάου Παρλαμά στο Γιόφυρο

Άκρως επικίνδυνες εικόνες στην οδό Μενελάου Παρλαμά στο Γιόφυρο, κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε σημειώθηκε το περιστατικό παράσυρσης πεζού από οδηγό μηχανής, με δημότες και επαγγελματίες να τονίζουν την ανάγκη παρεμβάσεων στο εθνικό δίκτυο.

Σε λίγες μέρες θα «τρέξει» εργολαβία για την τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα στην περιοχή διαβεβαιώνει ο Νίκος Συριγωνάκης.

Πρόκειται για ένα έργο ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης, με το έργο να περιλαμβάνει νέα ασφαλτικά, διαγραμμίσεις, κατασκευή δικτύου ομβρίων στη περιοχή καθώς και την κατασκευή κόμβου στην Αλικαρνασό.

Η σχετική εργολαβία πρόκειται να υλοποιηθεί με μεγάλη καθυστέρηση καθώς η σύμβαση υπεγράφη τον Απρίλιο του 2019.

Μικροί και μεγάλοι τρέμουν κάθε φορά που επιχειρούν να διασχίσουν τον δρόμο.

Και όλα αυτά με φόντο τις ξεθωριασμένες διαβάσεις πεζών αλλά και διαγραμμίσεις στη μέση της οδού, όπως ανέδειξε η ΚΡΗΤΗ TV.

Δημότες διαμαρτύρονται και για την έλλειψη φωτισμού, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη παρεμβάσεων στον δρόμο για την ασφαλή διέλευση των πεζών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News