Κούλουμα: Που θα τα γιορτάσουν οι εργαζομένοι του ΠΑΓΝΗ

Ηράκλειο
Κούλουμα: Που θα τα γιορτάσουν οι εργαζομένοι του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα τους εκείνη την μέρα

Μονοήμερη απόδραση για τους εργαζομένους του νοσοκομείου και των οικογενειών τους, διοργανώνει το Δ.Σ Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, την Καθαρά Δευτέρα, 2 Μαρτίου στην πρώην αμερικάνικη βάση στις Γούρνες

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ πρόκειται να οργανώσει μονοήμερη απόδραση για τους εργαζομένους του νοσοκομείου και των οικογενειών τους, την Καθαρά Δευτέρα, 2 Μαρτίου, στην πρώην αμερικάνικη βάση στις Γούρνες, έναν από τους τελευταίους ελεύθερους δημόσιους χώρους, που εξαιτίας των διαχρονικών ευθυνών έχει εγκαταλειφθεί και τώρα ετοιμάζεται να δοθεί σε επιχειρηματικούς ομίλους για να φτιάξουν καζίνο και ξενοδοχεία.

Το σωματείο θα παρέχει παραδοσιακά εδέσματα και ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει προσφέροντας ό,τι μπορεί στο κοινό τραπέζι. Επίσης, θα υπάρξει λεωφορείο που θα μας μεταφέρει από το κέντρο του Ηρακλείου και πίσω.

Θέλουμε και με αυτή την δραστηριότητα να ενισχύσουμε την αξία της συλλογικότητας και της κοινωνικής συναναστροφής.

Στην αντίληψη της ατομικότητας απαντάμε με αγώνα, γλέντι, τραγούδι και αλληλεγγύη. Δεν θα μας γίνει τρόπος ζωής η βαρβαρότητα γιατί στις μέρες μας κάνεις δεν πρέπει να είναι μόνος!

Ελάτε να διασκεδάσουμε με χορό, τραγούδι, σαρακοστιανά και να πετάξουμε τον χαρταετό μας!

Ας αφήσουμε στην άκρη για λίγο την καθημερινότητα και ελάτε να περάσουμε στιγμές ξεγνοιασιάς. Μια γνήσια διασκέδαση που χορηγοί είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με την διάθεση και το κέφι τους!!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News