Τρεις ώρες κλειστά τα καταστήματα στο Ηράκλειο την Τρίτη

Ηράκλειο
Τρεις ώρες κλειστά τα καταστήματα στο Ηράκλειο την Τρίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου εξέφρασε την αντίθεση του στο επερχόμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα φέρει η Κυβέρνηση και θα συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/2. Για αυτό τον λόγο, καλεί τα μέλη του συλλόγου σε 3ωρο κλείσιμο των καταστημάτων, από 11.00- 14.00 ως έκφραση αντίθεσης.

«Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, με απόφαση του, εκφράζει την αντίθεση του στο επερχόμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα φέρει η Κυβέρνηση προς ψήφιση στην βουλή χωρίς να έχει προηγηθεί η αναγκαία διαβούλευση με τους παραγωγικούς φορείς που θα εξασφαλίσει συναινετικές λύσεις μακροχρόνιου χαρακτήρα για την επιβίωση του ασφαλιστικού συστήματος και προοπτικές ανάπτυξης στην οικονομία γενικότερα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/2/20 και καλεί τα μέλη του σε 3ωρο κλείσιμο των καταστημάτων από 11.00- 14.00 ως έκφραση αντίθεσης με το νομοσχέδιο επειδή θα υποθηκεύσει το μέλλον του συστήματος και της ασφάλισης στη χώρα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News