Ηράκλειο

Διημερίδα για τον νέο Ποινικό Κώδικα από τους δικηγόρους Ηρακλείου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου διοργανώνει διημερίδα, η οποία αφορά τις αλλαγές του νέου Ποινικού Κώδικα

Επί τάπητος τίθενται οι αλλαγές του νέου Ποινικού Κώδικα από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου, ο οποίος διοργανώνει σχετική διημερίδα σήμερα και αύριο στο ξενοδοχείο “Galaxy”, στη λεωφόρο Δημοκρατίας (αίθουσα “Plaza”).

Η πρώτη ημέρα της διημερίδας αφορά στον νέο Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ενώ αύριο θα τεθεί επί τάπητος ο νέος Ποινικός Κώδικας.  

Προεδρεύων τη σημερινή πρώτη ημέρα της διημερίδας είναι ο εισαγγελέας Εφετών, προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ανατολικής Κρήτης, Ζαχαρίας Κοκκινάκης. Εισηγητές είναι ο καθηγητής Νομικής Σχολής ΔΠΘ, πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής και Αναθεωρητικής Επιτροπής ΚΠΔ, Θεοχάρης Δαλακούρας, και ο δικηγόρος Δ.Ν., επισκέπτης καθηγητής Ευρωπαϊκού Παν/μίου Κύπρου.

Αύριο θα είναι προεδρεύων ο πρόεδρος του ΔΣΗ Άρης Ροζάκης. Εισηγητές στην αυριανή ημέρα θα είναι ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΔΠΘ, μέλος της Νομοπαρασκευαστικής και Αναθεωρητικής Επιτροπής Π.Κ., Στέφανος Παύλου, και ο επίκουρος καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΔΠΘ, μέλος της Νομοπαρασκευαστικής και Αναθεωρητικής Επιτροπής Π.Κ., Γεώργιος Δημήτραινας.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση.

Σχόλια