Διημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου για το νέο Ποινικό Κώδικα

Ηράκλειο
Διημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου για το νέο Ποινικό Κώδικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο επίκεντρο οι αλλαγές του νέου Ποινικού Κώδικα

Επί τάπητος τίθενται οι αλλαγές του νέου Ποινικού Κώδικα από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου, ο οποίος διοργανώνει σχετική διημερίδα την Παρασκευή και το Σάββατο στο ξενοδοχείο «Galaxy» , στη λεωφόρο Δημοκρατίας (αίθουσα PLAZA).

Η πρώτη ημέρα της διημερίδας (14/2) αφορά στο νέο κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ενώ στις 15/2 θα τεθεί επί τάπητος ο νέος Ποινικός Κώδικας. Την Παρασκευή η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, ενώ μεθαύριο Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Προεδρεύων την πρώτη ημέρα της διημερίδας είναι ο Εισαγγελέας Εφετών, Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ανατολικής Κρήτης, Ζαχαρίας Κοκκινάκης. Εισηγητές είναι ο Καθηγητής Νομικής Σχολής ΔΠΘ, Πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής και Αναθεωρητικής Επιτροπής ΚΠΔ, Θεοχάρης Δαλακούρας και ο  Δικηγόρος ΔΝ, Επισκέπτης Καθηγητής Ευρωπαϊκού Παν/μίου Κύπρου.

Μεθαύριο θα είναι προεδρεύων ο πρόεδρος του ΔΣΗ, Άρης Ροζάκης. Εισηγητές στη μεθαυριανή ημέρα θα είναι ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΔΠΘ, μέλος της Νομοπαρασκευαστικής και Αναθεωρητικής Επιτροπής ΠΚ, Στέφανος Παύλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΔΠΘ, μέλος της Νομοπαρασκευαστικής και Αναθεωρητικής Επιτροπής ΠΚ, Γεώργιος Δημήτραινας.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, μετά το πέρας των εισηγήσεων, θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News