Απολογιστικό Συνέδριο ΕΚΗ: Έντονες αντιπαραθέσεις και τιμή στους νεκρούς συνδικαλιστές

Ηράκλειο
Απολογιστικό Συνέδριο ΕΚΗ: Έντονες αντιπαραθέσεις και τιμή στους νεκρούς συνδικαλιστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη συμμετοχή το απολογιστικό Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου – Τιμήθηκαν οι συνδικαλιστές που έχουν φύγει από τη ζωή

Άναψαν τα αίματα στο ξεκίνημα του Συνεδρίου, το οποίο λαμβάνει χώρα από τις 6 το απόγευμα στο ΕΚΗ, με την παράταξη της ΔΑΣ να θέτει ζητήματα νομιμοποίησης του σώματος και να ζητάει ψηφοφορία.

Μετά από έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ προεδρείου και μελών της ΔΑΣ, ο πρόεδρος Στ. Βοργιάς, έθεσε με τη σειρά του θέμα νομιμοποίησης του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων για να πάρει την απάντηση ότι προχωράει σε πραξικόπημα.

Το κλίμα «μύρισε» μπαρούτι με το προεδρείο να αρνείται τελικά να προχωρήσει σε ψηφοφορία και να προχωράει με τον οικονομικό απολογισμό. 

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των μελών του ΕΚΗ, που δεν βρίσκονται στη ζωή (Στυλιανός Βασιλάκης, Γεώργιος Μακαρώνας, Κωνσταντίνος Μαματζάκης, Νικόλαος Μανουσάκης, Νικόλαος Νεοκοσμίδης και Γεώργιος Σπυριδάκης), για την προσφορά τους στο Συνδικαλιστικό Κίνημα, ενώ απονεμήθηκαν και πλακέτες στις οικογένειες των εκλιπόντων.

Παράλληλα το Σωματείο «Όραμα Ελπίδας» συλλέγει δείγματα μυελού των οστών από εθελοντές δότες. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News