ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Φιέστα για το Καστέλι - Στις καλένδες ο ΒΟΑΚ

Ηράκλειο
ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Φιέστα για το Καστέλι - Στις καλένδες ο ΒΟΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρακτηρίζει "επικίνδυνους και ανεπαρκείς" τους κυβερνητικούς παράγοντες

Για ταφόπλακα στο αεροδρόμιο Καστελίου και ΒΟΑΚ που παραπέμπεται στις καλένδες κάνει λόγο η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί και τις ανακοινώσεις που έγιναν από τη ΝΟΔΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής:

«Το πολύ γαρ της θλίψης γεννά παραφροσύνη.

Για μια ακόμα φορά αναδείχθηκαν τα ψεύδη και η ανικανότητα της κυβέρνησης, τόσο για το ΒΟΑΚ, που παραπέμπεται χωρίς σχέδιο στις καλένδες και μάλιστα με διόδια, όσο και για το αεροδρόμιο στο Καστέλι, όπου με μια φιέστα αλά δεκαετία του 60 τοποθέτησαν μια ταφόπλακα σε ένα έργο, το οποίο δημοπρατήθηκε ανατέθηκε και ξεκίνησε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Kατά την πάγια τακτική τους όταν αποκαλύπτονται, κατέφυγαν στην λασπολογία στους χαρακτηρισμούς, για να δραπετεύσουν απ’ την αμείλικτη πραγματικότητα. Οι άνθρωποι που κατόρθωσαν να μετατρέψουν σε ρωμαϊκή αρένα το ελληνικό ποδόσφαιρο και να διασύρουν διεθνώς την Ελλάδα, θεωρούν άραγε εαυτούς ικανούς να χειρίζονται τα εθνικά μας θέματα την οικονομία παιδεία, υποδομές, έργα κοκ. Μόνο φόβο, αταξία και ανασφάλεια προκαλούν.

Είναι επικίνδυνοι και ανεπαρκείς, ταγμένοι στην εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων. Δεν μας φοβίζουν. Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε το πλατύ δημοκρατικό προοδευτικό αριστερό ρεύμα που θα ανατρέψει τη μαύρη βίβλο τους για την κοινωνία, τη χώρα, το αύριο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News