Ανήλικη έπεσε από τα Tείχη στο Κομμένο Μπεντένι

Ηράκλειο
Ανήλικη έπεσε από τα Tείχη στο Κομμένο Μπεντένι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ - Ανήλικο κορίτσι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τα Τείχη στο Κομμένο Μπεντένι

Έπεσε από τα Τείχη στο Κομμένο Μπεντένι Ηρακλείου ένα ανήλικο κορίτσι νωρίς το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο σημείο, όπου έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να  παρέχουν στο ανήλικο κορίτσι, τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά να το μεταφέρουν στο ασθενοφόρο με τελικό προορισμό το Βενιζέλειο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν εξαρχής, ότι η κατάστασή του  ήταν ιδιαιτέρως σοβαρή.

Σημειώνεται ότι και η αστυνομία ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν και έσπευσε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το νεαρό κορίτσι ηλικίας περίπου 14 ετών, μόλις έφθασε στα ΤΕΠ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, διασωληνώθηκε, ενώ όπως έγινε γνωστό, όλοι οι γιατροί βρέθηκαν  από πάνω του, κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν,  προκειμένου να το κρατήσουν στην ζωή.

Τα αίτια της πτώσης παραμένουν άγνωστα, ενώ όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου Ανέστης Κιούλπαλης, «το κορίτσι έφτασε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σοβαρή. Αυτή την ώρα τα τραύματα του, που είναι πολλαπλά, διερευνώνται από τους γιατρούς. Εμείς είμαστε σε θέση εφόσον κριθεί αναγκαίο να το νοσηλεύσουμε στη ΜΕΘ, εφόσον δεν θεωρηθεί απαραίτητο - λόγω της ηλικίας του - να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ».

Άμεσα επίσης εισήχθη στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν από μία μεγάλη ομάδα γιατρών τα πολλαπλά κατάγματα που φέρει η ανήλικη σε όλο της το σώμα, καθώς και η εγκεφαλική αιμορραγία.  

Η ενημέρωση και η κινητοποίηση επίσης της αστυνομίας ήταν άμεση, η οποία διερευνά το περιστατικό, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η ανήλικη βρέθηκε στο κενό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News