Μήνυμα μαχητικής συνέχειας από την κοπή πίτας των ΤΟ της ΚΝΕ

Ηράκλειο
Μήνυμα μαχητικής συνέχειας από την κοπή πίτας των ΤΟ της ΚΝΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέοι εργαζόμενοι και σπουδαστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των οργανώσεων της ΚΝΕ

Έκοψαν την πίτα τους οι Τομεακές Οργανώσεις Ηρακλείου της ΚΝΕ στο Πολύκεντρο Νεολαίας με αφορμή την νέα χρονιά

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου:

Νέοι και νέες, μαθητές από τα σχολεία της πόλης, τα πανεπιστήμια, νέοι εργαζόμενοι και σπουδαστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των οργανώσεων της ΚΝΕ για την όμορφη και ζεστή αυτή γιορτή με αφορμή την νέα χρονιά και τις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν οι Σύντροφοι και οι Οργανώσεις που διακρίθηκαν με βάση την άμιλλα της Οργάνωσης Περιοχής.

Όπως τονίζουν οι ΤΟ της ΚΝΕ στην ανακοίνωσή τους:  Η οργάνωση μας σε κάθε οικονομική εξόρμηση δίνει τον καλύτερο της εαυτό! Για να πετύχουμε τους στόχους μας για την ισχυροποίηση του Κόμματος μας, την σφυρηλάτηση των επαναστατικών χαρακτηριστικών στην οργάνωση μας, την ΚΝΕ!

Με πλήρη εμπιστοσύνη σε όλα τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ στην Κρήτη που μαζί δώσαμε τις μάχες του προηγούμενου διαστήματος δώσαμε μαζί την μάχη, για να ενισχύσουμε οικονομικά το ΚΚΕ ιδιαίτερα σε αυτές τις συνθήκες που εντείνεται η επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας, γιατί η ενίσχυση του ΚΚΕ σημαίνει ενίσχυση του αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες του λαού και της νεολαίας, σημαίνει ενίσχυση στον αγώνα για την προοπτική για ένα κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων» το σοσιαλισμό!

Στο τέλος κάθε οικονομικής εξόρμησης όπως και αυτής όλοι έχουμε να διηγηθούμε τις όμορφες ιστορίες για το πώς με δημιουργικότητα, αυτοθυσία και επιμονή και πίστη στο σκοπό μας καταφέρνουμε να πιάσουμε τους στόχους μας ακόμα και αν στην αρχή φαίνονται δύσκολοι! Ιστορίες με συντρόφους μας μαθητές που μαζεύουν μέσα στα σχολεία τους ευρώ το ευρώ, με τις φοιτητικές μας οργανώσεις που σαρώνουν στην κυριολεξία όλες τις γειτονιές της πόλης και της υπαίθρου πόρτα – πόρτα, με εργαζόμενους συντρόφους που αφιερώνουν δύο και τρείς μέρες δουλειάς για το Κόμμα δίνοντας το τιμημένο «Κόκκινο Μεροκάματο», τους συντρόφους μας που με τις εφευρετικές ιδέες τους βρίσκουν συνεχώς και πολύμορφους τρόπους για να πιάσουν τα πλάνα τους για να συμβάλουν και σε αυτή την δουλειά.

Με την ολοκλήρωση της οικονομικής εξόρμησης και εδώ στο Ηράκλειο οι Οργανώσεις και οι σύντροφοι έδωσαν πράγματι τον καλύτερό τους εαυτό, εκατοντάδες λαού και νεολαίας ενίσχυσε οικονομικά το Κόμμα μέσω από την προσπάθεια των Οργανώσεων και τον συντρόφων μας καταφέραμε την κάλυψη ενός από τα μεγαλύτερα πλάνα των τελευταίων ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News