Θερμόαιμοι «έστειλαν» στο νοσοκομείο διασώστη του ΕΚΑΒ

Ηράκλειο
Θερμόαιμοι «έστειλαν» στο νοσοκομείο διασώστη του ΕΚΑΒ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απρόκλητες επιθέσεις από δύο νεαρούς στο Ηράκλειο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ηράκλειο, όταν δύο άτομα επιτέθηκαν σε διασώστη του ΕΚΑΒ, ενώ προκάλεσαν φθορές και στο αυτοκίνητό του.

Πρόκειται για δύο νεαρούς, ελληνικής υπηκοότητας και ηλικιών 22 και 23 ετών, οι οποίοι, αρχικά, επιτέθηκαν - υπό άγνωστες αιτίες - σε έναν 26χρονο αλλοδαπό, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Από τη συγκεκριμένη επίθεση τραυματίστηκε ένας 26χρονος αλλοδαπός, ενώ, οι δύο θερμόαιμοι νεαροί προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Όμως, λόγω του ότι ο νεαρός, αρχικά, δεν έκανε μήνυση έναντι των φερόμενων δραστών, οι αστυνομικοί έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις στους νεαρούς και αφέθησαν ελεύθεροι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι φερόμενοι ως δράστες να συνεχίζουν τις απρόκλητες επιθέσεις τους, προκαλώντας φθορές στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός διασώστη του ΕΚΑΒ, που βρισκόταν σταθμευμένο στον Τομέα του ΕΚΑΒ στην Αλικαρνασσό.

Ο διασώστης μετέβη στο όχημά του, προκειμένου να σταματήσει την επίθεση των φερόμενων δραστών, με αποτέλεσμα να εντείνει την οργή τους και οι ίδιοι να τον ξυλοκοπήσουν.

Ο 46χρονος διασώστης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά που είχε στο πρόσωπο, ενώ στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία άνδρες της οποίας, αναζήτησαν και συνέλαβαν τους δύο νεαρούς.

Τα κίνητρα, των δραστών, παραμένουν άγνωστα, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι οι νεαροί συλληφθέντες κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 46χρονου ημεδαπού και 26χρονου αλλοδαπού και, με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News