Σε γιορτινό κλίμα έκοψε την πίτα το Κέντρο Αίματος του Βενιζελείου

Ηράκλειο
Σε γιορτινό κλίμα έκοψε την πίτα το Κέντρο Αίματος του Βενιζελείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι άνθρωποι που μάχονται για το πολυτιμότερο δώρο ζωής

Σε όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Αίματος του Γ.Ν Ηρακλείου «Βενιζέλειο».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Το τμήμα αιμοδοσίας  για να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα , δεν αρκούν μόνο οι εξορμήσεις, οι μεταγγίσεις και το αιμοδοτικό κίνημα, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό που το στελεχώνει και αποτελεί το «στυλοβάτη» του. Το άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο ιατρικό , νοσηλευτικό και εργαστηριακό προσωπικό, παρά  τις αντιξοότητες , κάποιες φορές που αντιμετωπίζει, προσπαθεί με υπευθυνότητα αλλά και φιλότιμη και ευγενική διάθεση να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που προκύπτουν τόσο απέναντι στους ασθενείς που χρειάζεται να μεταγγιστούν όσο και στους αιμοδότες που προσφέρουν πολύτιμο δώρο ζωής.

Είναι εκείνοι, που μπορεί να μην έχουν άμεση επαφή με τα περιστατικά , έχουν όμως την άμεση επαφή με την ανάγκη τους για αίμα , τον κίνδυνο που τυχόν διατρέχουν αλλά και το άγχος του συγγενικού περιβάλλοντος και προσπαθούν με επιστημονικό και καταρτισμένο τρόπο να ανταποκριθούν σωστά στο καθένα από αυτά.

Ενώ από την άλλοι είναι εκείνοι που μέσα από τον επαγγελματισμό τους και την ευχάριστη διάθεση τους βρίσκονται δίπλα στους αιμοδότες συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Αφήνοντας για λίγο, λοιπόν, τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, μέσα σε ευχάριστο και γιορτινό κλίμα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους δίνοντας ευχές για επαγγελματική , προσωπική και οικογενειακή ευημερία για το 2020.

Ευχαριστούμε  το Διοικητή του νοσοκομείου Κον Κων/νο Τερζάκη, την Υποδιοικήτρια Κα Ελευθερία Κωστάκη, τη Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Κα Μαρία Σπινθούρη, τον Τομέα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News