Λήστεψε φαρμακείο με μαχαίρι: Οδηγείται στον ανακριτή ο 35χρονος

Ηράκλειο
Λήστεψε φαρμακείο με μαχαίρι: Οδηγείται στον ανακριτή ο 35χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αρμόδιος εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις - Είχε ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί

Αύριο Τετάρτη (5/2), αναμένεται να απολογηθεί ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη για τη ληστεία με μαχαίρι που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή σε φαρμακείο, σε περιοχή μεταξύ Κηπούπολης και Πατελών, στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς ημεδαπής καταγωγής οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις και κατόπιν τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή Ηρακλείου.

Ο 35χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Έτσι, θα οδηγηθεί ξανά στα δικαστήρια αύριο, προκειμένου να απολογηθεί.

Η ληστεία έλαβε χώρα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Ο φερόμενος δράστης εισέβαλε στο φαρμακείο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και κρατώντας ένα μαχαίρι απέσπασε από την 55χρονη φαρμακοποιό τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Κατόπιν, ο φερόμενος ληστής διέφυγε με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο, δεν έμελλε να διαφύγει για πολύ της σύλληψής του.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν αρχικά το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο φερόμενος δράστης από το φαρμακείο. Λίγο αργότερα αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον 35χρονο, τον οποίο συνέλαβαν.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, όπου βρέθηκε  -και κατασχέθηκε- μέρος των κλεμμένων χρημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News