«Τα μελισσάκια μας»: Συγχαρητήρια στην ομάδα διασωστών του ΕΚΑΒ

Ηράκλειο
«Τα μελισσάκια μας»: Συγχαρητήρια στην ομάδα διασωστών του ΕΚΑΒ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την «άρτια δομημένη και επαρκή παρουσίαση των Πρώτων Βοηθειών»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους διασώστες του ΕΚΑΒ, έστειλε η ομάδα του ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σχολείου-Νηπιαγωγείου «Τα μελισσάκια μας», για το εξαιρετικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών που δίδαξε ζητήματα κρίσιμης σημασίας στο σχολείο.

«Η Διεύθυνση, το προσωπικό (μελισσοομάδα) και οι μελισσογονείς του ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σχολείου-Νηπιαγωγείου «Τα μελισσάκια μας», εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια για την αξιόλογη θεωρητική και πρακτική προσέγγιση, την άρτια δομημένη και επαρκή παρουσίαση των Πρώτων Βοηθειών που έγινε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 από τον ιατρό του ΕΚΑΒ κο. Μιχάλη Ζερβόπουλο, καθώς και την πρακτική άσκηση στο βιωματικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ: Γιώργου Μαγκουφάκη, Γιώργου Παγωμένου, Κώστα Λαζαράκη, Εμμανουήλ Καλεμάκη, του ιατρού κου Μιχάλη Ζερβόπουλου και του Προϊστάμενου κου Ανδρέα Πυροβολάκη πάνω στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ΚΑΡΠΑ με χρήση κούκλας και απινιδωτή.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι ξεχωριστοί και σημαντικοί, διακατέχονται από ευαισθησία για την ανθρώπινη ύπαρξη ζωής και μεράκι για την υπηρεσία που προσφέρουν χωρίς όρια και πλήρη κατάρτιση για το τόσο ευαίσθητο αντικείμενό τους. Είμαστε ευγνώμονες που άφησαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα ΑΓΑΠΩ τη Ζωή, σέβομαι τον εαυτό μου; Εκτιμώ την ανθρώπινη ύπαρξη; Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ τότε…… προστατεύω και αυτοπροστατεύομαι.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News