Τέσσερα τροχαία στο «αόρατο» κράσπεδο της Εθνικής

Ηράκλειο
Τέσσερα τροχαία στο «αόρατο» κράσπεδο της Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ύψος της εξόδου του Αγίου Ιωάννη Χωστού

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, ο φακός του neakriti.gr κατέγραψε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου, στο ύψος της εξόδου του Αγίου Ιωάννη Χωστού.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της ευρύτερης περιοχής, χτες, περίπου στις 7:30 το πρωί, συνέβη ένα ακόμη τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν μία μητέρα και η κόρη της, οι οποίες - ευτυχώς - δεν τραυματίστηκαν.

Πρόκειται για το «τέταρτο, πανομοιότυπο περιστατικό που συμβαίνει ακριβώς στο ίδιο σημείο τις τελευταίες ημέρες», περιγράφει ο κάτοικος της περιοχής, κ. Νίκος Φραγκιαδάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο οποίος θεωρεί πως για τα τροχαία ευθύνεται ένα «αόρατο κράσπεδο», όπως το σχολιάζει, στη νησίδα ανάμεσα στην Εθνική και τον παράδρομο.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει πως ένας κάτοικος της περιοχής προτάθηκε να βάψει το συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να είναι πιο ορατό στους οδηγούς που «βγαίνουν» προς Εθνική, ωστόσο η τροχαία του απάντησε, όπως περιγράφει ο κ. Φραγκιαδάκης, πως θα του κάνει μήνυση, εάν το κάνει.

Πάντως, ο ίδιος εκφράζει τον προβληματισμό του για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου, σχολιάζοντας πως ένα επόμενο ενδεχόμενο τροχαίο μπορεί και να αποβεί μοιραίο για τους εμπλεκόμενους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News