Ηράκλειο

Η έκπληξη των μαθητών του 5ου Γυμνασίου στους δημοσιογράφους της ΚΡΗΤΗ TV

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στις εγκαταστάσεις του Ομίλου

Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV ξεναγήθηκαν μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου.

Οι μαθητές επισκέφτηκαν τα στούντιο όπου πραγματοποιούνται οι εκπομπές της ΚΡΗΤΗ TV, ξεναγήθηκαν στο πιεστήριο όπου τυπώνεται η εφημερίδα «Νέα Κρήτη», είδαν τις εγκαταστάσεις του site neakriti.gr, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν πως «βγαίνει» στον «αέρα» μια ραδιοφωνική εκπομπή του ράδιο 9.84.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίσκεψη επεφύλασσε μία ιδιαίτερη έκπληξη τόσο για τους μαθητές, όσο και για τους δημοσιογράφους του Ομίλου.

Οι μικροί μαθητές εξέδωσαν πρόσφατα την πρώτη τους εφημερίδα, τον «Κόσμο των Εφήβων». Έτσι, στο πλαίσιο άρθρου που θα γράψουν για τη σχολική τους εφημερίδα πήραν μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τις δημοσιογράφους του Ομίλου, Ευαγγελία Μαρινάκη και Μαρία - Ελένη Νικηφόρου.

Τα παιδιά, έκαναν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις στις δύο δημοσιογράφους σχετικά με το επάγγελμα του δημοσιογράφου, τις δυσκολίες του, αλλά και τα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να το επιτελέσει με επιτυχία, με τις δυο δημοσιογράφους να εύχονται στους μικρούς μαθητές να εμμένουν στους στόχους τους, να πιστεύουν στους εαυτούς τους και το όνειρό τους θα «βγει» αληθινό.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια