Ηράκλειο

Αγία Πελαγία: Έτοιμοι οι κόμβοι του φονικού δρόμου το καλοκαίρι

Τέλος στο χρόνιο καθεστώς ανασφάλειας επί της εθνικής οδού

Τον Μάιο του 2020, το έργο κατασκευής κόμβων στον φονικό δρόμο της εθνικής οδού της Αγίας Πελαγίας, θα είναι πραγματικότητα, με τις συνθήκες ασφάλειας να αναβαθμίζονται για τους δημότες και επισκέπτες, οι οποίοι αντίκριζαν τραγικές εικόνες στην άσφαλτο.

Κλιμάκιο του υπουργείου Υποδομών προχώρησε σε αυτοψία στην περιοχή, διαπιστώνοντας ότι όλα κυλούν ομαλά και χωρίς προβλήματα, παρά τις σχετικές δυσκολίες του μεγάλου αναπτυξιακού έργου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου να αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, εκφράζοντας την πεποίθηση του, ότι είναι εφικτός ο στόχος για την παράδοση του έργου τον Μάιο του 2020.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο πέρασε από 40 κύματα.

Αρχές Ιουλίου 2019, ξεκίνησαν οι εργασίες στον κόμβο της Αχλάδας, ενώ έναν μήνα μετά, οι εργασίες μπλόκαραν λόγω διαφόρων προβλημάτων και εμπλοκών.

Τον Οκτώβριο του 2019, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ξεπεράστηκαν και το έργο ξεκινά και πάλι, με την αγωνία όλων των εμπλεκόμενων φορέων να είναι εμφανής καθώς υπήρχε ο κίνδυνος απένταξης του αναπτυξιακού έργου.

Πλέον, το έργο προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς σε Αγία Πελαγία και Αχλάδα, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να σέβονται την εργοταξιακή σήμανση στον ΒΟΑΚ  για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια