default-image

«Παλεύει» για τη ζωή του 14χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο

Ηράκλειο
«Παλεύει» για τη ζωή του 14χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έφηβος οδηγούσε ποδήλατο με μηχανή δικύκλου

Για τη ζωή του μάχεται ένας 14χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά την Κυριακή σε περιοχή του Λασιθίου. Το ποδήλατο με μηχανή δικύκλου -που είχε μετατραπεί με αυτοσχέδιο τρόπο σε μοτοποδήλατο-  το οποίο οδηγούσε ο 14χρονος, εξετράπη της πορείας του στις Πισίδες Αγίου Νικολάου.  Το αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να χτυπήσει σοβαρά ο έφηβος, να μεταφεθρεί στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ.

Μάχη στην εντατική για τον 14χρονο

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ Στέλιο Κτενιαδάκη «ο 14χρονος βρίσκεται σε βαριά κατάσταση και φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο τραυματίας χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση».

Το είχαν μετατρέψει σε μοτοποδήλατο

Όπως τόνισε ο διοικητής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης μιλώντας στο neakriti.gr  «είχε τοποθετηθεί κινητήρας στο ποδήλατο και το είχε μετατρέψει σε μοτοποδήλατο. Ο έφηβος εξετράπη της πορείας του στις Πισίδες Αγίου Νικολάου. Το μοτοποδήλατο κρατήθηκε από την Τροχαία για να εξεταστεί από το Μηχανολογικό και για το θέμα σχηματίστηκε δικογραφία».

Στο πλευρό του 14χρονου στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ βρίσκεται η οικογένειά του καθώς ο έφηβος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να «παλεύει» για τη ζωή του.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε όμως το μεσημέρι της Δευτέρας στο δρόμο από Χερσόνησο προς Καστέλι στην περιοχή Ξεροκαμάρες. Αυτοκίνητο έπεσε στα βράχια και ανετράπη εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, τον οδηγό και χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός του από πυροσβέστες. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News