Ηράκλειο

Τριών Ιεραρχών: Θεία λειτουργία στον Άγιο Μηνά με τη συμμετοχή σχολείων

Όσα σχολεία επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τη λειτουργία

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ενημερώνει, ότι κατά την ημέρα της Εορτής των Τριών Ιεραρχών, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Την καθιερωμένη ομιλία σχετικά με το νόημα της Εορτής, θα εκφωνήσει ο κ. Νικόλαος Σταματάκης, θεολόγος εκπαιδευτικός στο 1ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου (Καπετανάκειο), ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: «Το μήνυμα των αγίων Τριών Ιεραρχών και της εορτής τους».

Θα ακολουθήσει το καθιερωμένο κέρασμα από την Ιερά Αρχιεπισκοπή, για τους εκπροσώπους των Αρχών, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, στο κτήριο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Θα είναι χαρά για όλους μας, η συμμετοχή αντιπροσωπειών και σχολικών ομάδων, από όσα σχολεία της Πόλης μας επιθυμούν. Παρομοίως, ενημερώνουμε τις εκπαιδευτικές αρχές της Πόλης μας, τους Συντονιστές Εκπαίδευσης, τα Εκπαιδευτικά Σωματεία, τις Επιστημονικές Ενώσεις, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της πόλης του Ηρακλείου, ότι θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όλους μας νά συνεορτάσουμε".

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια