Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΝΟΔΕ Ηρακλείου - Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση

Ηράκλειο
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΝΟΔΕ Ηρακλείου - Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάμεστο από κόσμο το κέντρο διασκέδασης στις Μαλάδες - Εντός επόμενων εβδομάδων ξεκινά διαγωνισμός για την αξιοποίηση της πρώην Αμερικανικής Βάσης Γουρνών

Πλήθος κόσμου, έδωσε το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, όπου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αξιοποίηση της πρώην αμερικανικής Βάσης Γουρνών. 

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και χαρούμενο κλίμα στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο γέμισαν την αίθουσα του νυχτερινού κέντρου και αντάλλαξαν ευχές.

Η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου το βράδυ της Κυριακής, έλαβε χώρα στο Κέντρο «Κήπος των Αισθήσεων» στις Μαλάδες.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου Ν.Δ. κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο ευρωβουλευτής Ν.Δ. κ. Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Γιώργος Στεργίου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σημαντικά έργα που αναμένονται να ξεκινήσουν, με κυρίαρχο το αεροδρόμιο Καστελίου, καθώς και στην αξιοποίηση της πρώην Αμερικανικής Βάσης Γουρνών, αλλά και τον Βόρειο Οδικό Άξονα.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην αξιοποίηση της πρώην Αμερικανικής Βάσης τόνισε πόσο σημαντικό είναι αυτό το έργο για το νησί, αναφέροντας ότι ο διαγωνισμός, αναμένεται εντός των ερχόμενων εβδομάδων. 

Ο κ. Γεωργιάδης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σας λέω και κάτι που ίσως να μην το γνωρίζετε, υπάρχει αυτή η τεράστια έκταση μεγάλη στην πρώην Βάση των Αμερικανών στις Γούρνες, που ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ, σας λέω ότι εντός των ερχόμενων εβδομάδων θα γίνει διαγωνισμός για να φτιαχτεί εκεί ένα νέο «Ελληνικό», το «Ελληνικό της Κρήτης», ήδη μεγάλο ενδιαφέρον μεγάλων επενδυτικών ομίλων έχει εκδηλωθεί για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό και μία λαμπρή ακόμα σελίδα για την τουριστική αξιοποίηση και ανάπτυξη της νήσου θα ξεκινήσει από αυτή την κυβέρνηση, μέσα στους επόμενους μήνες».«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το έργο να ολοκληρωθεί και να μην μείνει στα χαρτιά, τόνισε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά. Ολοκληρώσαμε τις προετοιμασίες στο ΤΑΙΠΕΔ και είμαστε έτοιμοι για να γίνει».

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης κατά την έναρξη της ομιλίας του εξαπέλυσε μύδρους κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «για την καρέκλα πούλησαν ολόκληρη την ιδεολογία τους. Την εξευτέλισε ο Αλέξης Τσίπρας», αναφερόμενος στις δύο «θλιβερές επετείους», την τελευταία νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, και την συμφωνία των Πρεσπών.   

Τι δήλωσε ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News