Ηράκλειο

Χωρίς ρεύμα για έως… και 7 ώρες - Αναλυτικά οι περιοχές

Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο  

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει από το πρωί της Κυριακής αρκετές περιοχές του κέντρου της πόλης του Ηρακλείου, αλλά και σημεία στην περιοχή των Καμινίων και της Νέας Αλικαρνασσού.

Πρόκειται για προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ για λόγους κατασκευών ή συντήρησης.

Μάλιστα, οι κάτοικοι του κέντρου του Ηρακλείου, έχουν μείνει χωρίς ρεύμα από τις 8 το πρωί και η ηλεκτροδότηση πρόκειται να επανέλθει το μεσημέρι, εξαιτίας κατασκευών που πραγματοποιούνται στο δίκτυο. Είναι ενδεικτικό πως κάποια σημεία στο κέντρο δε θα έχουν ρεύμα για έως και 7 ώρες!

Ενώ, στα Καμίνια και τη Νέα Αλικαρνασσό, οι διακοπές ρεύματος θα διαρκέσουν λιγότερες ώρες.

Αναλυτικά:

ΑΠΟ

ΜΕΧΡΙ

ΠΕΡΙΟΧΗ

8:00

13:00

Στο Ηράκλειο, στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ.Ματθαίου και στις οδούς Ριανού, Ταξ.Μαρκοπούλου μέχρι Παν.Νικουσίου, Ταξ.Μαρκοπόυλου από Σπιναλόγγας μέχρι Ιουστινιανού, Βικέλας από Γιαννίκου μέχρι Ταξ.Μαρκοπούλου, Θεσσαλονίκης, Γιαννίκου από πλατεία Αρκαδίου μέχρι Κουνάλη

8:00

12:00

Στο Ηράκλειο, στη Λ.Καλοκαιρινού από την οδό Σαθά έως την οδό Λασθένους, Γαβαλάδων από την οδό Μαυρογέννους έως τη Λ.Καλοκαιρινού και στις οδούς Πολυχρονάκη, Σαθά, Χαϊνιδων, Πρεκατσούνη, Χατζηκοκόλη και Καινούριου.      

8:00

15:00

Στο Ηράκλειο, στην περιοχή όπισθεν του Πανανείου νοσοκομείου στις οδούς Ιουστινιανού, Ξωπατέρα, Αγ.Παύλου, Δρετάκη, Τομπάζη, Βασιλογιώργη, Θεοδουλάκη, Πετρουλάκη, Χερσονήσου και Μ.Καρδιωτίσσης.           

10:00

11:30

Στην Αλικαρνασσό, στο Καρνάγιο και στην περιοχή πάνω από το καρνάγιο, επίσης στην περιοχή του του Δημοτικού σχολείου στην οδό Μαυσώλου.Στη Λ.Ικάρου από την οδό Ηροδότου έως την οδό Νηρέως στον Πόρο, μετά παρόδων.Επίσης στις περιοχές της εκκλησίας Αγ.Δημητρίου στον Κατσαμπά του κόμβου Κατσαμπά, του Δημ.σχολείου Κατσαμπά, της επιχείρησης Μύθος Λάντ.Στον Πόρο στην περιοχή του σινε Κρόνου, του κτηνιατρείου, της πλατείας Αγ.Γεωργίου και του ορφανοτροφείου.

12:00

15:00

Στα Καμίνια, στην οδό Αστρινού Κόντου και στην οδό Μάχης Κρήτης από την οδό Αχαιών μέχρι το κατάστημα επίπλων Χανιωτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια