Ηράκλειο

Κοινές δράσεις σχεδιάζει Αυγενάκης και 7η ΥΠΕ

Επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού στα γραφεία της 7η ΥΠΕ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, βουλευτή Ν.Δ. Ν. Ηρακλείου, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, είχε σήμερα το πρωί η Διοικήτρια και οι Υποδιοικητές της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Ο Υφυπουργός κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης συζήτησε με τη Διοικήτρια κα. Λένα Μπορμπουδάκη και τους Υποδιοικητές, κ.κ. Δημήτρη Αγαπίου και Χάρη Λυδάκη θέματα που αφορούν στη λειτουργία και ανάπτυξη των δημόσιων υγειονομικών μονάδων του Ηρακλείου και γενικότερα της Κρήτης. Επίσης εξετάσθηκε ο σχεδιασμός κοινών δράσεων που προωθούν τα οφέλη του αθλητισμού, της προάσπισης της δημόσιας υγείας και της ποιότητας ζωής.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους νέους Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των δύο νοσοκομείων του Ηρακλείου, ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο Γ.Ν., κ.κ. . Χαλκιαδάκη Γιώργο, Κτενιαδάκη Στέλιο, Τερζάκη Κώστα και Κωστάκη Ελευθερία αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν μεταβεί στην κεντρική υπηρεσία, προκειμένου να συμμετέχουν στην πρώτη κοινή σύσκεψη εργασίας των νέων Διοικήσεων των Νοσοκομείων, με τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Ορκωμοσίες αναπληρωτών

Ενώ, νωριτερα, στην 7η ΥΠΕ Κρήτης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των δύο νέων Αναπληρωτών Διοικητών, του Γ.Ν Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», κ. Μπολώτη Μανώλη και του Γ.Ν.- Κ.Υ. Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο, κα. Χατζέα Βασιλική –Ειρήνη, οι οποίοι αναλαμβάνουν και επίσημα τα καθήκοντα τους.

Μετά την ορκωμοσία ακολούθησε και πραγματοποιείται έως και αυτή την ώρα, η πρώτη κοινή σύσκεψη εργασίας της Διοίκησης και στελεχών της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης με τις νέες Διοικήσεων των νοσοκομείων, στο πλαίσιο της οποίας θα τεθούν και θα συζητηθούν οι στόχοι του τριμήνου σε κάθε νοσοκομείο, σύμφωνα με το σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια