Μια επίσκεψη όλο χαμόγελα στον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Μια επίσκεψη όλο χαμόγελα στον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαθητές είχαν την ευκαιρία να γίνουν "δημοσιογράφοι" για λίγες ώρες και να εντυπωσιαστούν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV.

Μια διαφορετική επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σήμερα, μαθητές του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Χερσονήσου, οι οποίοι και «γέμισαν» με χαμόγελα τους χώρους και τις εγκαταστάσεις του ομίλου της «ΚΡΗΤΗ TV».

Μαθητές και μαθήτριες, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, ξεναγήθηκαν και εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις του ομίλου και είδαν από κοντά τους χώρους όπου τυπώνεται η εφημερίδα «Νέα Κρήτη», τα τηλεοπτικά στούντιο της "ΚΡΗΤΗ TV" όπου «βγαίνουν» οι εκπομπές, το site neakriti.gr όπου συνεχώς «ανεβαίνουν» οι ειδήσεις της επικαιρότητας και το χώρο του ράδιο 9,84 από όπου «εκπέμπουν» καθημερινά οι εκπομπές.

Ιδιαίτερα κατά την επίσκεψή τους στο neakriti.gr τα παιδιά αποδείχτηκε ότι είναι πολύ εξοικειωμένα με την τεχνολογία απευθύνοντας την ίδια ώρα, εύστοχες ερωτήσεις για την λειτουργία του συγκεκριμένου μέσου.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η επίσκεψη τους, τα παιδιά με τους δασκάλους τους, δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν στην είσοδο του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV,  κρατώντας στα χέρια τους την αγαπημένη εφημερίδα των Κρητικών την «Νέα Κρήτη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News