Χειροπέδες σε 29χρονους - Είχαν «αδυναμία» σε χρήματα & μηχανές

Ηράκλειο
Χειροπέδες σε 29χρονους - Είχαν «αδυναμία» σε χρήματα & μηχανές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

29χρονος ελληνικής καταγωγής, πίσω από τις κλοπές στην περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, 29χρονος επίσης έκλεβε μηχανές στο Ηράκλειο

Ο πρώτος μπούκαρε σε καταστήματα και ο δεύτερος είχε… αδυναμία στις μηχανές!

Ένας 29χρονος άνδρας είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, καθώς έμπαινε σε καταστήματα και αφαιρούσε χρηματικά ποσά, ενώ ένας δεύτερος 29χρονος άνδρας (αλλοδαπός), που έμενε στο Ηράκλειο, είχε αδυναμία στις δίκυκλες μοτοσυκλέτες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενος για κλοπή στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, είχε διαπράξει έξι (6) περιπτώσεις κλοπών διαρρήξεων καταστημάτων (5 τετελεσμένες και 1 απόπειρα) σε καταστήματα, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (525) ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης, τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 29χρονος είχε διαπράξει τις εν λόγω κλοπές.

Η προανάκριση διενεργείται από το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου». 

Είχε αδυναμία στις… μηχανές

Επίσης ένας 29χρονος άνδρας, αλλοδαπός κατηγορείται για κλοπή, καθώς μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που έμενε στο Ηράκλειο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ένας σκελετός και ένας κινητήρας δίκυκλης μοτοσυκλέτας.

Όλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο.

Πιο αναλυτικά, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού για κλοπή     

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού, κατηγορούμενος για κλοπή. 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 29χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ένας σκελετός δίκυκλης μοτοσυκλέτας και ένας κινητήρας δίκυκλης μοτοσυκλέτας τα οποία είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News