Από το γλέντι στα κρατητήρια λόγω... πυροβολισμών

Κρήτη
Από το γλέντι στα κρατητήρια λόγω... πυροβολισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 6 ατόμων

Δυσάρεστη κατάληξη είχε τελικά το γλέντι σε χωριό του Ηρακλείου, το περασμένο Σάββατο,  αφού 6 άτομα που συμμετείχαν στο γλέντι βρέθηκαν στα… κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου εξαιτίας άσκοπων πυροβολισμών.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, υπήρξε ένα γλέντι σε χωριό του δήμου Μαλεβίζιου. Εκεί, στο σπίτι ενός 59χρονου, φαίνεται να έπεσαν και μπαλοθιές.

Υπήρξε καταγγελία στην αστυνομία και το πρωί της επόμενης μέρας, αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου αλλά και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ)μετέβησαν στο χώρο που είχε στηθεί το γλέντι ξεκινώντας έρευνα.

Αναλυτικότερα, προχώρησαν σε 6 συλλήψεις ατόμων ηλικίας από 19 έως και 59 ετών ενώ ακολούθησαν έρευνες και στα σπίτια των συλληφθέντων όπου και βρέθηκαν μεταξύ άλλων, πιστόλι, περίστροφο, 2 κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια και κάλυκες.

Οι συλληφθέντες είναι αντιμέτωποι με το γράμμα του νόμου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, έξι (6) ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων στο Ηράκλειο

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, 2 κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια και κάλυκες

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, έξι ημεδαποί ηλικίας 19 έως 59 ετών, για άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, προχθές (18.01.2020) το βράδυ κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε σε οικία ιδιοκτησίας του 59χρονου σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών συνελήφθησαν οι έξι ημεδαποί και ακολούθησαν έρευνες στις οικίες και σε εξοχικές οικίες ιδιοκτησίας τους.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Πιστόλι με το γεμιστήρα του,
  • Περίστροφο,
  • 2 κυνηγετικά όπλα,
  • 33 φυσίγγια,
  • 10 κάλυκες,
  • 2 μαχαίρια

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News