Τελευταίο «αντίο» σήμερα στον Φίλιππο Λαμπρινό

Κρήτη
Τελευταίο «αντίο» σήμερα στον Φίλιππο Λαμπρινό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποχαιρετούν σήμερα το μεσημέρι τον αδερφό του δημάρχου Ηρακλείου

Σήμερα, στις 3 μ.μ. θα τελεστεί η κηδεία του Φίλιππου Λαμπρινού, οδοντιάτρου και αδερφού του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή προχθές Σάββατο τα ξημερώματα. Η κηδεία του Φίλιππου Λαμπρινού θα γίνει από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου.

Ο Φίλιππος Λαμπρινός “έφυγε” σε ηλικία 79 ετών, ενώ για την απώλειά του εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση προς την οικογένειά του η δημοτική παράταξη “Ηράκλειο, Ενεργοί Πολίτες”, χαρακτηρίζοντας τον εκλιπόντα λαμπρό επιστήμονα και αγαπητό στην κοινωνία του Ηρακλείου.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η παράταξη “Ηράκλεια Πρωτοβουλία”, μιλώντας για έναν σπουδαίο οδοντίατρο, ευγενή, μορφωμένο και με ήθος άνθρωπο, και απευθύνει συλλυπητήρια στη σύζυγό του Βιβή, τα παιδιά του και τον δήμαρχο Ηρακλείου.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου Μηνά Σταυρακάκη

Στο άκουσμα του θανάτου του Φίλιππου Λαμπρινού, αδελφού του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Δημοτική Αρχή της Βιάννου και ο ίδιος προσωπικά, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό για την απώλεια του αδελφού του Φίλιππου.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και στην οικογένεια του εκλιπόντος, ο οποίος ήταν ένας εξαίρετος επιστήμονας και ένας σπουδαίος άνθρωπος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News