Έγκλημα στις Μοίρες: Με δικηγόρους απέναντι στον 51χρονο η οικογένεια του δολοφονηθέντος Κώστα Χατζάκη

Ηράκλειο
Έγκλημα στις Μοίρες: Με δικηγόρους απέναντι στον 51χρονο η οικογένεια του δολοφονηθέντος Κώστα Χατζάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας στο neakriti.gr, ο δικηγόρος κ. Στειακάκης έκανε λόγο για «εγκληματική συμπεριφορά πρωτόγνωρη στα ελληνικά ποινικά χρονικά»

Παράσταση για υποστήριξη της κατηγορίας  (σ.σ. πρόκειται για την μέχρι πρότινος «πολιτική αγωγή») κατά του 51χρονου πρώην γυμναστή θα δηλώσει αύριο Δευτέρα η οικογένεια του δολοφονηθέντος Κώστα Χατζάκη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα παιδιά και η σύζυγος του αείμνηστου Χατζάκη θα δηλώσουν παράσταση για υποστήριξη της κατηγορίας κατά του κατηγορουμένου ενώπιον των δικαστικών Αρχών του Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

Όπως έγινε γνωστό, η χήρα και τα παιδιά του Χατζάκη θα εκπροσωπηθούν από τους δικηγόρους, κ.κ. Γεώργιο Στειακάκη και Φραγκίσκο Λαμπρινό.

Μιλώντας στο neakriti.gr, ο δικηγόρος κ. Στειακάκης έκανε λόγο για «εγκληματική συμπεριφορά πρωτόγνωρη στα ελληνικά ποινικά χρονικά. Η αντίδραση της Δικαιοσύνης πρέπει να είναι ανάλογη και για την τιμωρία του κατά συρροή δράστη και για την προστασία της κοινωνίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος είχε οδηγηθεί την Παρασκευή στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο τελευταίος του άσκησε ποινικές διώξεις –μεταξύ άλλων- για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Τρίτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News