Έγκλημα στις Μοίρες: Eικόνες - σοκ από το δολοφονικό αμόκ του φερόμενου δράστη

Ηράκλειο
Έγκλημα στις Μοίρες: Eικόνες - σοκ από το δολοφονικό αμόκ του φερόμενου δράστη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυροβολούσε εν ψυχρώ με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 79χρονος

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσαράς και ολόκληρη η Κρήτη από το φονικό που έγινε χθες το βράδυ στις Μοίρες όπου ένας 51χρονος πρώην καθηγητής φυσικής αγωγής εκτέλεσε εν ψυχρώ έναν 79χρονο και τραυμάτισε μια 65χρονη, σπιτονοικοκύρηδες της πρώην συζύγου του. Το έγκλημα εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του 17χρονου εγγονού τους με τον δράστη σε δολοφονικό αμόκ να πυροβολεί και εναντίον τριών φίλων του παιδιού που γλίτωσαν από θαύμα. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το σπίτι όπου πυροβολούσε εν ψυχρώ ο φερόμενος δράστης.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης όταν ο δράστης υπό την επήρεια αλκοόλ πήγε στο σπίτι της οικογένειας του άτυχου άνδρα. Ανυποψίαστος ο Κώστας Χατζάκης παρότι ο 17χρονος εγγονός του προσπάθησε να τον αποτρέψει, θορυβημένος από τις φωνές, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού αντικρίζοντας τον θύτη του υπό την επήρεια αλκοόλ, ο οποίος τον ρώτησε πόσα χρήματα του καταβάλει ως ενοίκιο η πρώην σύζυγός του.

Ο 79χρονος μη γνωρίζοντας ποιον έχει απέναντί του, του είπε ότι δεν τον αφορά, απάντηση που πυροδότησε ένα δολοφονικό αμόκ χωρίς προηγούμενο. Ο 51χρονος έβγαλε το όπλο του και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 79χρονο με τρεις σφαίρες. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο του εναντίον της 65χρονης συζύγου του θύματος. Η σφαίρα βρήκε τη γυναίκα στον ώμο προκαλώντας της διαμπερές τραύμα. Αντιδρώντας αστραπιαία ο 17χρονος τράβηξε μέσα στο σπίτι τη γιαγιά του και έκλεισε την πόρτα στο πρόσωπο του δολοφόνου την ώρα που στο κατώφλι ξεψυχούσε ο παππούς του.

Δολοφονικό αμόκ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News