ΠΑΓΝΗ: «Πιάνει δουλειά» η νέα διοίκηση

Ηράκλειο
ΠΑΓΝΗ: «Πιάνει δουλειά» η νέα διοίκηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορκίστηκε ο Υποδιοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Στέλιος Κτενιαδάκης

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Υποδιοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, κ. Στέλιου Κτενιαδάκη, ενώπιον της διοικήτριας και των υποδιοικητών της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής των νέων καθηκόντων του Διοικητή και Υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ, κκ. Γιώργου Χαλκιαδάκη και Στέλιου Κτενιαδάκη, από τους κκ. Ιωάννη Τασσόπουλο και Γιάννη Φανουργιάκη, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες που ανέλαβαν τη διοίκηση του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Κρήτης συμμετείχαν, αμέσως μετά, σε τυπική σύσκεψη εργασίας, προκειμένου να ενημερωθούν, ώστε να είναι έτοιμοι να αναλάβουν τα καθήκοντά τους.

Μετά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο ΠΑΓΝΗ, η ίδια διαδικασία θα πραγματοποιείτο στο Βενιζέλειο.

Ενώ, αύριο στις 13.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση παράδοσης - παραλαβής της Διοικήσεως του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» από τον απερχόμενο κ. Μηνά Βουλγαρίδη στο νέο Διοικητή κ. Γεώργιο Μπέα, στο γραφείο του Διοικητή του νοσοκομείου. Στην εκδήλωση θα παραστεί η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Ορκίστηκαν χτες οι Διοικητές και Υποδιοικητές των νοσοκομείων της Κρήτης

Παρουσία του οικογενειακού περιβάλλοντος και στενών τους φίλων, ορκίστηκαν χθες στις 11 το πρωί οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων της Κρήτης, καθώς και οι αναπληρωτές διοικητές του ΓΝΗ Βενιζέλειο και Γ.Ν. Ιεράπετρας, οι οποίοι από σήμερα κιόλας θα αναλάβουν και επίσημα τα καθήκοντά τους. Οι νέοι διοικητές καλούνται να υπηρετήσουν με γραπτή δέσμευση την ενιαία γραμμή που έχει χαράξει το υπουργείο Υγείας και να παρουσιάσουν άμεσα μετρήσιμες αποδόσεις.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές ορκίστηκαν οι: διοικητής ΠΑΓΝΗ κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, διοικητής ΓΝΗ “Βενιζέλειο-Πανάνειο” κ. Κώστας Τερζάκης, αναπληρώτρια διοικήτρια ΓΝΗ “Βενιζέλειο-Πανάνειο” κ. Ελευθερία Κωστάκη, διοικητής Γ.Ν. Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος” κ. Γιώργος Μπέας, διοικητής Γ.Ν. Ρεθύμνου κ. Ελευθέριος Μαρκάκης, διοικητής Γ.Ν. Λασιθίου (Γ.Ν. Αγ. Νικολάου) κ. Εμμανουήλ Ανδρεαδάκης και αναπληρωτής διοικητής Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Καλλιονάκης.

Η διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, αφού ευχήθηκε καλή θητεία στους νέους συνεργάτες της, δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας υγείας στην Κρήτη και τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τις απερχόμενες διοικήσεις για τη μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία τους και το παραγόμενο έργο τους.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή της τόνισε: «Η παράδοση-παραλαβή στα νοσοκομεία θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη, να βοηθήσουμε όλοι μαζί έτσι ώστε η δημόσια δωρεάν Υγεία να γίνει ακόμα καλύτερη. Θα καθορίζονται μαζί με τη Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας οι βασικοί στρατηγικοί στόχοι με χρονοδιάγραμμα και ακολουθώντας το θα αξιολογούνται οι διοικητές και οι αναπληρωτές».

Τι δήλωσαν οι νέοι Διοικητές;

«Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό. Ύψιστο καθήκον και υποχρέωσή μας είναι να πετύχουμε στο έργο μας και να τιμήσουμε την επιλογή που έγινε στο πρόσωπό μας», τόνισε ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας.

«Είναι σίγουρα μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμένα η τοποθέτησή μου σε αυτή τη θέση. Ξέρω όμως ότι έχω όλα τα εχέγγυα και όλη την καλή διάθεση προκειμένου να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις μου», είπε ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Ελευθέριος Μαρκάκης.

«Στόχος μου είναι να λειτουργήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που αποζητώ είναι η συνεργασία ανάμεσα στα νοσοκομεία, πράγμα που δεν υπήρχε μέχρι τώρα», τόνισε ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Μανόλης Ανδρεαδάκης.

«Επιθυμία επίσης είναι να αναπτυχθούν νέες θέες και να ανοίξουν νέες κλινικές. Όπως επίσης η παραμονή των ασθενών και οι συνθήκες των εργαζομένων να γίνουν ακόμα καλύτερες», είπε ο νέος αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας Μανόλης Καλλιονάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News