Αποχαιρέτησαν την Καντώ Αναστασάκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός

Κρήτη
Αποχαιρέτησαν την Καντώ Αναστασάκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος συλλυπητηρίων μετά το θάνατο του ιστορικού στελέχους της Ν.Δ.

Μία ιστορική και ιδιαίτερα γνώριμη προσωπικότητα στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και στην περιοχή των Αστερουσίων έφυγε την περασμένη Τρίτη από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη σε γνωστούς και φίλους.

Ο λόγος για την αγαπητή Καντώ (Αικατερίνη)Αναστασάκη, πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Χάρακα από το 1974.

Η Καντώ υπήρξε μία ιδιαίτερα δραστήρια γυναίκα, που εργάστηκε ακατάπαυστα και ανιδιοτελώς για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, υπηρετώντας το με σθένος!

Ήταν παράλληλα μία γυναίκα που είχε την αναγνώριση όχι μόνο των στελεχών του κόμματος της αλλά και των αντίπαλων κομμάτων που ήξεραν την καθαρότητα του μυαλού και της ψυχής της…

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της αλλεπάλληλα ήταν τα συλλυπητήρια που έφτασαν στους οικείους της, με αυτά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να ξεχωρίζουν μεταξύ πολλών άλλων!

Αρκετά ήταν τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος αλλά και πολύς ο κόσμος που βρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στο Χάρακα.

Με ανακοίνωση της η οικογένεια ευχαριστεί όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν: Αναλυτικότερα:

«Η απώλεια της αγαπημένης μας Καντώς Αναστασάκη θλίβει όλους εμάς τους συγγενείς της, αφού η ισχυρή προσωπικότητα της και ο αψεγάδιαστος χαρακτήρας της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στις ζωές όλων μας! Σημαντική όμως θα είναι και η απουσία της από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας την οποίο υπηρέτησε επί σειρά ετών με αγάπη, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια γεγονός που αναγνωρίστηκε από μία πλειάδα στελεχών της πολιτικής ηγεσίας προεξέχοντος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκο Μητσοτάκη οι οποίοι και απέστειλαν συλλυπητήριες ανακοινώνεις και θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς.

Επίσης ευχαριστούμε τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμο Σενετάκη, και την ΝΟΔΕ που μέσω του προέδρου της Βαγγέλη Καρκανάκη γνωστοποίησε την κάλυψη των εξόδων της κηδείας, τιμής ένεκεν στη μνήμη της αγαπημένης μας Καντώς .

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους Δημάρχους Αρχανών Αστερουσίων Μανώλη Κοκοσάλη και Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο και τον πολιτευτή Γιώργο Ματαλιωτάκη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην πολιτεύτρια Θεανώ Βρέντζου. Τέλος ευχαριστούμε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία και συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας ».

Το neakriti.gr συλλυπείται της οικογένειας της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News