Φονική συμπλοκή στο Τυμπάκι: Σε κατάσταση σοκ ο 29χρονος - Πήρε εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ

Ηράκλειο
Φονική συμπλοκή στο Τυμπάκι: Σε κατάσταση σοκ ο 29χρονος - Πήρε εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χαροπάλευε» στη ΜΕΘ από τα τέλη Νοεμβρίου

Βγήκε νικητής από τη μεγάλη “μάχη” που έδινε τις προηγούμενες εβδομάδες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Ο λόγος για τον 29χρονο μετανάστη από το Πακιστάν, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι, κατά τη φονική συμπλοκή στην οποία είχε χάσει τη ζωή του ένας 37χρονος συμπατριώτης του, στα τέλη Νοεμβρίου, στο Τυμπάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Νέα Κρήτη”, ο 29χρονος πήρε τα προηγούμενα 24ωρα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι ο Πακιστανός βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού παραμένει σοκαρισμένος. Εξάλλου, ο νεαρός από το Πακιστάν αντιμετωπίζει σοβαρή δυσκολία στην επικοινωνία, αφού δυσκολεύεται να καταλάβει άμεσα τι του λες όταν του απευθύνεις τον λόγο.

Επισημαίνεται ακόμη ότι ο 29χρονος έχει μεγάλη αγωνία για τους δύο συγγενείς του, που παραμένουν προφυλακισμένοι: Πρόκειται για τον 31χρονο αδελφό του και τον 16χρονο ανιψιό του, οι οποίοι αμφότεροι έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 37χρονου ομοεθνούς τους. Πρόκειται για το άτομο που φέρεται να χτύπησε με σφυρί τον 29χρονο Πακιστανό, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να σωριαστεί κατευθείαν αναίσθητος στο έδαφος και να πυροδοτηθεί η οργή στους δύο συγγενείς του.

Επισημαίνεται ότι ενώπιον των δικαστικών Αρχών είχαν οδηγηθεί μετά τη φονική συμπλοκή συνολικά 16 Πακιστανοί, που φέρονται να συμμετείχαν σ' αυτήν.

Άπαντες οι εν λόγω κατηγορούμενοι ανήκαν στην ομάδα του 29χρονου, που πήρε πρόσφατα εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ. Τελικά, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι οι δύο εξ αυτών: ο 16χρονος και ο 31χρονος. Όλοι οι υπόλοιποι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News