Το νερό… νεράκι, λένε οι κάτοικοι των Καμινίων

Ηράκλειο
Το νερό… νεράκι, λένε οι κάτοικοι των Καμινίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή και αγανάκτηση από τους κατοίκους της περιοχής των Καμινίων που περισσότερες από τρεις ημέρες δεν έχουν νερό, σύμφωνα με καταγγελίες

Περισσότερες από τρεις ημέρες βρίσκονται χωρίς νερό οι κάτοικοι της περιοχής των Καμινίων Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να έχουν αγανακτήσει.

Μάλιστα προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία για να πάρουν κάποια απάντηση, ωστόσο - όπως καταγγέλλουν στο neakriti.gr - δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο, ενώ ούτε κάποια ανακοίνωση έχει αναρτηθεί - όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν - ώστε να μάθουν που οφείλεται αυτή η διακοπή.

«Άδειασαν τα ντεπόζιτά μας, ενώ από το πρωί παίρνουμε τηλέφωνο, στην αρμόδια υπηρεσία για να ενημερωθούμε πού οφείλεται αυτή η διακοπή και απάντηση δεν… παίρνουμε», καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, «είμαστε σε απόγνωση!», συμπληρώνει.  

Απάντηση στο ερώτημα και πότε θα λυθεί το πρόβλημα θα μπορούσε να δώσει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Γιώργος Βουρεξάκης, με τον οποίο προσπάθησε να επικοινωνήσει το neakriti.gr, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News