Τραγωδία στην Αγία Πελαγία: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο - Πως «γράφτηκε» το τέλος του ζευγαριού;

Ηράκλειο
Τραγωδία στην Αγία Πελαγία: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο - Πως «γράφτηκε» το τέλος του ζευγαριού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μαρτυρία συγγενικού προσώπου του ηλικιωμένου ζευγαριού - Τη Δευτέρα το «τελευταίο αντίο»

Μουδιασμένη παραμένει η οικογένεια, αλλά και η τοπική κοινωνία της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο, από το τραγικό τέλος του ηλικιωμένου ζευγαριού, με τους δύο τους, να εντοπίζονται νεκροί, ο ένας - σχεδόν - δίπλα στον άλλο.

Αντιμέτωποι με την τραγωδία ήρθαν τα παιδιά των δύο ηλικιωμένων, οι οποίοι φτάνοντας στο σπίτι αντίκρυσαν νεκρούς, στην αυλή του σπιτιού, τον 82χρονο πατέρα και την 90χρονη μητέρα τους, παθαίνοντας - όπως είναι φυσικό - σοκ στη θέα των άψυχων σωμάτων των αγαπημένων τους προσώπων.

Πως συνέβη η τραγωδία;

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, πρόκειται για έναν συνδυασμό συμπτώσεων, με την 90χρονη να φαίνεται να πέφτει στο έδαφος, για άγνωστη αιτία, και να ακολουθεί η πτώση του 82χρονου, στην προσπάθεια του να της παρέχει βοήθεια.

Όπως ανέφερε στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV ο γαμπρός των ηλικιωμένων, τα ευρήματα στην αυλή του σπιτιού είναι και αυτά που θα δώσουν φως στην υπόθεση.

Κι αυτό γιατί, λίγα μέτρα πίσω από το άψυχο κορμί της 90χρονης βρέθηκαν τα υποδήματα του συζύγου της, στο σημείο δηλαδή όπου έκοβε ξύλα, με τον ίδιο ωστόσο να εντοπίζεται νεκρός λίγα μέτρα μπροστά από την σύζυγό του.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου που συνέλλεξαν τα απαιτούμενα στοιχεία από τον τόπο όπου γράφτηκε η οικογενειακή τραγωδία, με το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργεια να φαίνεται, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να απομακρύνεται.

Τη Δευτέρα η κηδεία του ζευγαριού

Τα ακριβή αίτια, πάντως, του θανάτου των δύο ηλικιωμένων που ήταν «γραφτό» τους να ξεκινήσουν μαζί το... μοναχικό ταξίδι, θα δώσει η νεκροψία νεκροτομή, ενώ η νεκρόσιμος ακολουθία, σύμφωνα με τα οικεία τους πρόσωπα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News