Ηράκλειο

12ο Γυμνάσιο Ηρακλείου: Ενημέρωση για την σωστή χρήση του διαδικτύου και εθελοντική αιμοδοσία

Εκδηλώσεις με στόχο την πρόληψη των κινδύνων του διαδικτύου και της ενίσχυσης της προσφοράς μέσω της αιμοδοσίας

Το 12ο Γυμνάσιο Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει δυο ξεχωριστές εκδηλώσεις, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, με στόχο την ενημέρωση των γονέων για την σωστή πρόληψη των κινδύνων του διαδικτύου για τα παιδιά τους αλλά και της ενίσχυσης της προσφοράς μέσω αιμοδοσίας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου σας προσκαλεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 στο χώρο του σχολείου, όπου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις - εκδηλώσεις:

Ομιλία-συζήτηση με θέμα: «Τα παιδιά μας στο Διαδίκτυο!», ώρα 17:30

Εθελοντική Αιμοδοσία, ώρες 16:30 – 20:00

Ομιλία-συζήτηση με θέμα: «Τα παιδιά μας στο Διαδίκτυο!»

Είμαστε η πρώτη γενιά γονέων που μεγαλώνουμε παιδιά στην Ψηφιακή Εποχή. Έχουμε όμως δώσει στα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να μπορούν να ζουν στον ψηφιακό κόσμο με ασφάλεια; Σκοπός είναι η ενημέρωση σχετικά με θέματα που αφορούν την ασφαλή χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών και του διαδικτύου καθώς και την πρόληψη και αντιμετώπιση του εθισμού που όλο και περισσότερο απειλεί τα παιδιά μας.

Εισηγήτρια: Ροδούλα Καφτάκη Εκπαιδευτικός Πληροφορικής MSc. Επιμορφωμένη σε θέματα στην «Ασφαλή Χρήση Διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης» από το European Schoolnet Academy. Δημιουργός του Safe Kids Project https://safekidsproject.gr, που έχει ως σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση σχετικά με θέματα που αφορούν την ψηφιακή εποχή.

Εθελοντική Αιμοδοσία

Το τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.) διαθέτει πλήρως επανδρωμένη κινητή μονάδα αιμοληψιών η οποία μπορεί να πραγματοποιεί έως και 9 αιμοληψίες ταυτόχρονα. Είναι γνωστό ότι οι ανάγκες αίματος του νησιού μας είναι ιδιαιτέρως αυξημένες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια