Για ναρκωτικά & παράνομες δραστηριότητες… φόρεσε χειροπέδες 32χρονος

Ηράκλειο
Για ναρκωτικά & παράνομες δραστηριότητες… φόρεσε χειροπέδες 32χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες σε 32χρονο άνδρα για 100 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες

Τα ναρκωτικά και οι παράνομες δραστηριότητες, ήταν αποτέλεσμα της σύλληψης του 32χρονου αλλοδαπού άνδρα στο Ηράκλειο το μεσημέρι.

Ειδικότερα μετά από αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί το μεσημέρι, οι οποίοι πραγματοποιούσαν συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν στην οικία του 32χρονου και κατάσχεσαν 100,1 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο 32χρονος άνδρας με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, 32χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 100 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες

Συνελήφθη, σήμερα (09.01.2020) το μεσημέρι, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 32χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (09.01.2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκε έρευνα στην οικία  του 32χρονου όπου  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 100,1 γραμμάρια ηρωίνης
  • το χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,
  • ζυγαριά ακριβείας και
  • κινητό τηλέφωνο

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News