ΔΕΔΔΗΕ: «Τρέχουν και δε φτάνουν» τα συνεργεία, μετά την κακοκαιρία

Ηράκλειο
ΔΕΔΔΗΕ: «Τρέχουν και δε φτάνουν» τα συνεργεία, μετά την κακοκαιρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά τα προβλήματα στο Ηράκλειο

«Τρέχουν και δε φτάνουν» τα συνεργεία της ΔΕΗ, τα τελευταία 24ωρα, στον απόηχο των προβλημάτων της τελευταίας κακοκαιρίας, η οποία και… «πολλαπλασίασε» τα προβλήματα με το ρεύμα, τόσο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, όσο και λόγω της λανθασμένης χρήσης των πολιτών.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο κ. Παύλος Βαρδουλάκης, Διευθυντής Ηρακλείου του ΔΕΔΔΗΕ, η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, από μόνη της, δημιούργησε προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ, κυρίως λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στο Ηράκλειο. Επιπροσθέτως, λόγω του ψύχος που (εξακολουθεί να) επικρατεί, αρκετοί είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν ηλεκτρικά μέσα θέρμανσης, με αποτέλεσμα - κυρίως στα πεπαλαιωμένα δίκτυα - να υπάρχει επιβάρυνση και κατ’ επέκταση προβλήματα.

Το παραπάνω φαίνεται πως συνέβη και στην περίπτωση του κ. Κωνσταντίνου Ρουμπελάκη, ο οποίος δεν είχε ρεύμα, από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης. Όπως είπε στο neakriti.gr, από την πρώτη στιγμή, ενημέρωσε τη ΔΕΔΔΗΕ για τη βλάβη στην ασφάλεια του «ρολογιού» της ΔΕΗ του σπιτιού του, ωστόσο, μέχρι και νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, το πρόβλημα δεν είχε διορθωθεί, με τον ίδιο να ευελπιστεί πως μέχρι το βράδυ θα έχει επανέλθει το ρεύμα στο σπίτι του για να μην αναγκαστεί, μεταξύ άλλων, να αναζητήσει ξανά άλλο κατάλυμα.

Από την πλευρά του ο κ. Βαρδουλάκης τόνισε πως «τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται - στην κυριολεξία - στο δρόμο, επιδιορθώνοντας τις βλάβες σε κάθε περιοχή του Ηρακλείου». Μάλιστα, ο ίδιος θεωρεί πως όλα τα προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ Ηρακλείου, αν - φυσικά - το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες, θα έχουν επιλυθεί μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News