ΔΕΠΑΝΑΛ: Η Σχοιναράκη έκανε "έξωση" στον αναπληρωτή καλλιτεχνικό διευθυντή

Ηράκλειο
ΔΕΠΑΝΑΛ: Η Σχοιναράκη έκανε "έξωση" στον αναπληρωτή καλλιτεχνικό διευθυντή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεγονότα απείρου «κάλους» στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στους κόλπους του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου με «καταλήψεις», αντιδράσεις και «αποχές», ένα είδος σχολικού περιβάλλοντος, με την πολύ κακή όμως έννοια.

Αφορμή η «έξωση» του δεύτερου στην τάξη της ιεραρχίας στη διοίκηση του Κέντρου από το γραφείο του, από την επικεφαλής της ΔΕΠΑΝΑΛ, Ευαγγελία Σχοιναράκη.

Όπως είναι γνωστό, έδρα της ΔΕΠΑΝΑΛ και γραφείο του εκάστοτε επικεφαλής της δημοτικής επιχείρησης, η οποία έχει την εποπτεία του πολιτιστικού κέντρου, είναι το δημοτικό κτήριο στην Αλικαρνασσό.

Η κ. Σχοιναράκη η οποία ανέλαβε τα ηνία της  ΔΕΠΑΝΑΛ είχε στο παρελθόν ζητήσει γραφείο στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου.

Αίτημα όμως που δεν είχε ικανοποιήσει ο Δήμαρχος Ηρακλείου καθώς η δομή και λειτουργία του πολιτιστικού κέντρου ήταν ήδη δεδομένη.

Σύμφωνα με εκ των έσω πληροφορίες, η κ. Σχοιναράκη εμφανίστηκε τα προηγούμενα 24ωρα στο Πολιτιστικό Κέντρο, ζήτησε από το προσωπικό και έλαβε τα κλειδιά του γραφείου του αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή.

Από την επομένη το πρωί (Τετάρτη) εγκαταστάθηκε και ξεκίνησε συναντήσεις στο γραφείο όπως διαπίστωσε έκπληκτος και προφανώς ανενημέρωτος ο αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής Ραφαήλ Πυλαρινός, φτάνοντας χθες το πρωί στην εργασία του.

Στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου επικρατεί αναβρασμός. Παραμένει άγνωστο αν τα γεγονότα απείρου κάλους που διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στο χώρο είναι γνωστά στο δήμαρχο και τη δημοτική αρχή.

Δεδομένο είναι πάντως ότι σήμερα το πρωί ο θιγόμενος αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής – σύμφωνα με πληροφορίες - δεν εμφανίστηκε για να εργαστεί.

Το πού θα εργαστεί άλλωστε,  είναι ένα εύλογο ερώτημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News