Το νέο εντυπωσιακό διαφημιστικό σποτ για το Ηράκλειο – Όλες οι ομορφιές της πόλης σε δυο λεπτά

Ηράκλειο
Το νέο εντυπωσιακό διαφημιστικό σποτ για το Ηράκλειο – Όλες οι ομορφιές της πόλης σε δυο λεπτά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ανακαλύψτε την άλλη πλευρά του εαυτού σας»

Με νέο διαφημιστικό τουριστικό σποτ καλωσορίζει το 2020 και τους επισκέπτες του ο Δήμος Ηρακλείου.

Πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 47 δευτερολέπτων που αναδεικνύει τις όμορφες γωνιές του Ηρακλείου, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα Μουσεία, αλλά και τις εξαιρετικές ευκαιρίες που δίνονται στον επισκέπτη προκειμένου να περάσει μοναδικές στιγμές.

Το νέο σποτάκι, του Τμήματος Τουρισμού, είναι γεμάτο από εικόνες, ήχους, γεύσεις και μυρωδιές από το κέντρο της Κρήτης, το Ηράκλειο. Ο ξένος επισκέπτης με μία βόλτα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί …στην ιστορία και τον πολιτισμό και να απολαύσει μία όμορφη, σύγχρονη πόλη στην «καρδιά» της Μεσογείου!

Το σποτ

Βασίζεται στην παρουσία δύο διαφορετικών χαρακτήρων τουριστών που επισκέπτονται το Ηράκλειο και το ανακαλύπτουν με βάση τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους ο καθένας.

Ο ένας ενδιαφέρεται για την ιστορία, τον πολιτισμό και την κρητική παράδοση, ενώ ο άλλος διψάει για διασκέδαση και καλοπέραση.

Μέσα από τη ματιά τους προβάλλονται η πόλη αλλά και η ενδοχώρα, η Κνωσός, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τα Ενετικά Τείχη, το Φρούριο του Κούλε, οι ναοί και οι Μονές, αλλά και το νυχτερινό Ηράκλειο με τη διασκέδαση, τη μουσική και την πλούσια κρητική γαστρονομία…

Γιατί το Ηράκλειο, «εδώ που ξεκινά η Κρήτη»/«where Crete begins» είναι μία πόλη για επισκέπτες με ποικίλα ενδιαφέροντα που αναζητούν ξεχωριστές εμπειρίες!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News