Αποκατάστηθηκαν οι ζημιές στο 3ο Λύκειο - Θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη

Ηράκλειο
Αποκατάστηθηκαν οι ζημιές στο 3ο Λύκειο - Θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση του διευθυντή

Το σχολικό συγκρότημα που φιλοξενεί μεταξύ άλλων το 3ο Λύκειο Ηράκλειου θα λειτουργήσει κανονικά από αύριο Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο διευθυντής του 3ου Λυκείου.

Όπως αναφέρει, το πρόβλημα αδυναμίας θέρμανσης των αιθουσών αποκαταστάθηκε.

«Ο διευθυντής του 3ου Λυκείου ενημερώνει πως το Σχολικό μας συγκρότημα από αύριο 9/1/20 θα λειτουργήσει συνολικά με όλες τις τάξεις του.

Σχετικά με τη λειτουργία μας σήμερα 8/1/20, εμείς με έγγραφό μας στις 7/1/20 ενημερώσαμε τον αντιδήμαρχο Παιδείας κο Ν.Αγγελάκη για την αδυναμία θέρμανσης των χώρων μας και ως εκ τούτου την αδυναμία λειτουργίας μας την επομένη.

Αργά το απόγευμα αποκαταστάθηκε η βλάβη στο νέο κτήριο και σε συνεννόηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ενημερώσαμε τους γονείς και μαθητές πως θα λειτουργούσαμε την επομένη για την Α` & Β` τάξη.

Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο Παιδείας για την άψογη συνεργασία μας σε όλα τα ζητήματα και λυπούμαστε αν του δημιουργήσαμε αναστάτωση με την ύστερη πρωτοβουλία μας, όμως έγινε με γνώμονα την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Σχολείου μας. Σήμερα η βλάβη αποκαταστάθηκε και από αύριο λειτουργούμε κανονικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News