Λάκκοι σαν «ξυράφι» σκίζουν τα λάστιχα αυτοκινήτων

Ηράκλειο
Λάκκοι σαν «ξυράφι» σκίζουν τα λάστιχα αυτοκινήτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους κατοίκους της Ροδιάς

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τη μοναδική και κεντρική είσοδο στη Ροδιά. Απίστευτη εικόνα και απίστευτη ταλαιπωρία για τους κατοίκους και επισκέπτες του χωριού μέρες εορτών..!

Είναι έτσι πάνω από ένα μήνα, όταν κάποιοι του Δήμου επενέβησαν για πιθανή ζημιά στο δίκτυο της ΔΕΥΑΜ. Κανείς έκτοτε δεν ενδιαφέρθηκε. Και να σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότεροι δημοτικοί άρχοντες περνούν από εκεί και βλέπουν. Ποιος μπορεί να καταλάβει ότι κάποιοι ανοίγουν λάκκους και τους αφήνουν έτσι για εβδομάδες;

Η δεύτερη φωτογραφία αφορά στον μοναδικό δρόμο που οδηγεί στη Μονή Σαββαθιανών, αλλά και σε μια ευρύτερη μεγάλη περιοχή. Εκατοντάδες αυτοκίνητα περνούν από τον δρόμο αυτό, τουρίστες θρησκευτικού τουρισμού, επισκέπτες και κάτοικοι. Κι όμως για πάνω από έξι μήνες είναι αυτή η κατάσταση.

Λάκκοι αδιαπέραστοι σαν “ξυράφι” έχουν καταστρέψει τα λάστιχα δεκάδων αυτοκινήτων. Ημέρες γιορτών, ημέρες ταλαιπωρίας για τους επισκέπτες και κατοίκους. Ειδοποιήσεις στον Δήμο πολλές, αλλά η αφασία κυριαρχούσε.

Ο δήμαρχος, νέος άνθρωπος, θα πρέπει να γνωρίζει και να νουθετήσει τους υπαλλήλους του Δήμου ότι, αφού δεν μπορούν να υπηρετούν τους πολίτες, τουλάχιστον ας μην τους ταλαιπωρούν.

Γιατί άνθρωποι φταίνε για αυτήν την αδιαφορία και αφασία, και όχι το κράτος ή ο Δήμος που πολλοί επικαλούνται. Τώρα που ήρθε σε γνώση του δημάρχου αυτή η τραγική κατάσταση, αναμένουμε χρόνο αποκατάστασης. Αν δεν μπορούν να φτιάξουν τα αυτονόητα ως οφείλουν, ας παρακαλέσουν τους ιδιώτες κατοίκους να επιληφθούν από μόνοι τους.

Θα είμαστε εδώ για λογαριασμό των κατοίκων της περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News