Τέσσερις μέρες χωρίς νερό γειτονιά στην Αλικαρνασσό

Κρήτη
Τέσσερις μέρες χωρίς νερό γειτονιά στην Αλικαρνασσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εδώ και τέσσερις ημέρες, οι κάτοικοι της οδού Σταδίου στη Νέα Αλικαρνασσό, περιμένουν… το νερό!  

Σύνθετα είναι τα προβλήματα στην περιοχή, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, καθώς εκτός από το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν το τελευταίο 24ωρο με την ηλεκτροδότηση, άλλο ένα πρόβλημα εξίσου σοβαρό, αυτό της μη υδροδότησης της περιοχής - λόγω βλάβης, όπως ενημερώθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΗ - τους έχει… φέρει στα όριά τους.

«Από χθες το απόγευμα περιμένουμε να τρέξουν νερό οι βρύσες των σπιτιών μας, αλλά μάταια», καταγγέλλει ο κ. Γιάννης, κάτοικος της οδού Σταδίου αγανακτισμένος. «Δεν υποφέρεται η κατάσταση, ενώ με είχαν ενημερώσει παραμονή Πρωτοχρονιάς ότι έχει αποκατασταθεί η βλάβη και νωρίς το απόγευμα θα είχαμε νερό… τίποτα!», τονίζει.  

«Αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν μπορώ να ταλαιπωρούμε. Δεν μπορούμε να πάμε ούτε στην τουαλέτα με την κατάσταση που επικρατεί! Μας δίνουν υποσχέσεις που δεν τις τηρούν», συμπληρώνει, τονίζοντας: «Εγώ πληρώνω τους λογαριασμούς μου πριν λήξουν, εκείνοι γιατί δεν είναι συνεπείς;».

Επίσης μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των κατοίκων, της οδού Σταδίου - όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης του neakriti.gr - καθώς εκτός από την χθεσινή συσκότιση που επικράτησε στην περιοχή (όπως και σε άλλες περιοχές του Ηρακλείου), ενώ το ρεύμα επανήλθε μετά από μία και παραπάνω ώρα, εξωτερικό φωτισμό η συγκεκριμένη οδός δεν έχει. 

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ κ. Γιώργο Βουρεξάκη, ωστόσο δεν ήταν εφικτό να μας δώσει απάντηση για το πρόβλημα που προέκυψε στην περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News