ΕΑΣΗ: Πρωτοχρονιάτικο «δώρο» τα χρήματα για τα οινοστάφυλα

Ηράκλειο
ΕΑΣΗ: Πρωτοχρονιάτικο «δώρο» τα χρήματα για τα οινοστάφυλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλά νέα για τους παραγωγούς πριν την Πρωτοχρονιά

Το 40% της αξίας τον οινοσταφύλων εσοδείας 2018 και 2019 προς τους παραγωγούς οινοσταφύλων έχει καταβάλλει από τη Δευτέρα και βρίσκεται από την Τρίτη 31/12 στα βιβλιάρια σύμφωνα με την ΕΑΣΗ. Όπως δήλωσε στο neakriti.gr ο πρόεδρος της οργάνωσης Σταύρος Γαβαλάς με το ποσοστό αυτό συμπεριλαμβανομένου και του ποσοστού που καλύφθηκε με κουπόνια για την αγορά γεωργικών εφοδίων, εξοφλείται το 60% της συνολικής αξίας των οινοσταφύλων.

Προσωπικά ο ίδιος αλλά και εκπροσωπώντας τη διοίκηση της ΕΑΣΗ απευθύνει εγκάρδιες ευχές προς τον αγροτικό κόσμο και δεσμεύεται ότι η οργάνωση θα είναι δίπλα στους θα τους στηρίζει και θα είναι όσο πιο συνεπής απέναντί τους.

Στο μεταξύ ο ίδιος διαβεβαιώνει τους παραγωγούς ότι το 2020 θα είναι μια χρονιά πολύ καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη αφού κατά την προσωπική του εκτίμηση θα γίνει πράξη η δημιουργία φορέα διαχείρισης τυποποιημένου ελαιόλαδου από την μια άκρη της Κρήτης στην άλλη με τη συμμετοχή όλων των φορέων του συνδικαλιστικού κλάδου. Όπως υπενθυμίζει ήταν μια δική του πρόταση στην πρώτη συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου με τη συμμετοχή όλων των προέδρων των ενώσεων της Κρήτης οι οποίοι ομόφωνα έδωσαν τη συγκατάθεσή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News