Αυξημένη η κίνηση στην αγορά του Ηρακλείου, παρά τα τερτίπια του καιρού

Ηράκλειο
Αυξημένη η κίνηση στην αγορά του Ηρακλείου, παρά τα τερτίπια του καιρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποίηση στον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου σκόρπισε η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του χρόνου και τόσο ο βροχερός καιρός που παραπέμπει σε ένα άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό όσο και το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων συνέβαλαν καθοριστικά στο να κατεβεί ο κόσμος στην αγορά. Αγνοώντας λοιπόν την βροχή  και το κρύο πολλοί είναι εκείνοι που από νωρίς το πρωί πάνε στα μαγαζιά για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής αλλά και τα καθιερωμένα δώρα των ημερών για τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Μια ανάσα πριν την Πρωτοχρονιά,  χαμόγελα ικανοποίησης έχουν οι καταστηματάρχες του Ηρακλείου που είδαν τον τζίρο τους τόσο εχθές όσο και σήμερα να ανεβαίνει με την κίνηση των καταστημάτων να είναι ιδιαίτερα αυξημένη και  βέβαια αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι και την Τρίτη Παραμονή της πρωτοχρονιάς και να δώσει μια ανάσα στους εμπόρους που βλέπουν τις ημέρες των γιορτών να λειτουργούν τονωτικά για την αγορά του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τους εμπόρους, υπάρχει επάρκεια εμπορευμάτων στα καταστήματα, μεγάλη ποικιλία και τιμές για όλα τα γούστα ενώ όπως λένε την τιμητική τους έχουν αυτές τις ημέρες τα είδη ρουχισμού αλλά και τα παιχνίδια.

Η αγορά ήταν ανοικτή σήμερα, τελευταία Κυριακή του έτους έως τις 6 το απόγευμα, ενώ η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News