Μετέτρεψε το σπίτι του σε «εργαστήριο» κάνναβης

Ηράκλειο
Μετέτρεψε το σπίτι του σε «εργαστήριο» κάνναβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την μέθοδο της υδροπονίας

Σε ειδικό εργαστήριο παραγωγής κάνναβης, είχε μετατρέψει το σπίτι του ένας 32χρονος στο Ηράκλειο, με την μέθοδο της υδροπονίας.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, εντός της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 δενδρύλλια κάνναβης, 44 γραμμάρια κάνναβης, σύστημα εξαερισμού, λάμπα πυρακτώσεως, αφυγραντήρας, μετρητής υγρασίας και μετρητής θερμότητας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνελήφθη, 32χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας, στο Ηράκλειο

Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οικίας του βρέθηκε εγκατεστημένο εργαστήριo υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων 5 δενδρύλλια κάνναβης και 44 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (27.12.2019) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 32χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης με την μέθοδο της υδροπονίας και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 32χρονου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 5 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς με τη μέθοδο της υδροπονίας
  • 44 γραμμάρια κάνναβης,
  • Σύστημα εξαερισμού
  • Λάμπα πυρακτώσεως,
  • Αφυγραντήρας,
  • Μετρητής υγρασίας και
  • Μετρητής θερμότητας

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News