Ηράκλειο

Σαμαρείτες Ερυθρού Σταυρού: Μοίρασαν δώρα στις παιδιατρικές κλινικές

Όπως συμβαίνει τα τελευταία 20 χρόνια

Πιστή στο ραντεβού της και φέτος, η αντιπροσωπεία των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, πήγε στις παιδιατρικές κλινικές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και του Βενιζελείου για να μοιράσει δώρα στα παιδάκια που αυτές τις γιορτινές μέρες βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους. 

Οι Σαμαρείτες, όπως κάνουν εδώ και 20 χρόνια μοίρασαν δώρα, ευχές και χαμόγελα στα παιδάκια που νοσηλεύονται και εκείνα μεταφέρθηκαν για λίγο στο κλίμα των Χριστουγέννων, ανοίγοντας με χαρά τα δώρα τους.

Φορώντας τις κόκκινες στολές τους και μοιράζοντας δώρα, χαρά και ελπίδα οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού ένιωσαν για λίγο σαν τον αγαπημένο άγιο των παιδικών μας χρόνων.

Παράλληλα, έδωσαν τις ευχές τους για καλή και γρήγορη ανάρρωση σε όλα τα παιδάκια που νοσηλεύονται αυτές τις μέρες και είναι μακριά από τα σπίτια τους και τους αγαπημένους τους.

Η επίσκεψη των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού φώτισε τα χαμόγελα των παιδιών που φιλοξενούνται  αυτές τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων στην παιδιατρική κλινική. Τα παιδιά τους υποδέχτηκαν με χαρά και τους ευχαρίστησαν για τα δώρα τους, ενώ λόγω του κόκκινου χρώματος της στολής τους μεταφέρθηκαν για λίγο πιο κοντά στον αγαπημένο τους Άγιο.

Ευχή όλων μας για όλα εκείνα τα παιδιά που τυχαίνει να βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε παιδιατρικές κλινικές να επιστρέψουν γρήγορα στο σπίτι τους υγιή και να είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που περνούν μακριά από την ζεστασιά και την θαλπωρή του σπιτιού τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια