«Φονικές» κακοτεχνίες στο Ηράκλειο: Κινδύνευσε πατέρας και τα παιδιά του - Τι τον «έσωσε»;

Ηράκλειο
«Φονικές» κακοτεχνίες στο Ηράκλειο: Κινδύνευσε πατέρας και τα παιδιά του - Τι τον «έσωσε»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λακκούβες, κακοτεχνίες και ακάλυπτα φρεάτια στην ίδια περιοχή - Προσοχή σε οδηγούς και πεζούς

Άκρως επικίνδυνες είναι οι λακκούβες και οι κακοτεχνίες που έχουν εμφανιστεί στο Ηράκλειο, τις τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για δύο διαφορετικά σημεία σε δρόμους του Ηρακλείου, σε κοντινή, ωστόσο, απόσταση μεταξύ τους.

Κινδύνευσε πατέρας με τα παιδιά του

Οι φωτογραφίες που έχει στείλει κάτοικος του Ηρακλείου από την Οδό Εμμανουήλ Παπαδάκη (πάροδος της Οδού Ερυθραίας, προς την Εθνική Οδό) είναι ενδεικτικές του μεγέθους του προβλήματος, αλλά και της επικινδυνότητας που επικρατεί στο εν λόγω σημείο, τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους πεζούς.

Ο ίδιος πέρασε από το συγκεκριμένο σημείο με το αυτοκίνητό του, στο οποίο βρίσκονταν και τα δύο του παιδιά, σήμερα το πρωί και όπως αναφέρει στο neakriti.gr «Γλιτώσαμε από θαύμα».

Κι αυτό γιατί, οι εν λόγω κακοτεχνίες βρίσκονται κοντά σε στροφή, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καλή ορατότητα.

Αυτό που τον «έσωσε», όπως αναφέρει, είναι το γεγονός πως κινείτο με 30 χιλιόμετρα την ώρα και, ως αποτέλεσμα, πρόλαβε να δει τις κακοτεχνίες, το ανοιχτό φρεάτιο, αλλά και την… παλέτα που είναι τοποθετημένη στη μέση του δρόμου (πιθανότατα) για να ενημερώνει τους πολίτες για την επικινδυνότητα του σημείου.

Πάντως, όπως επισημαίνει και ο ίδιος, κατά τις νυχτερινές ώρες, πρέπει να δοθεί τεράστια προσοχή σε όσους περνούν από το συγκεκριμένο δρόμο, είτε οδηγούν αυτοκίνητο, είτε είναι πεζοί και κυρίως, όσοι οδηγούν δίκυκλα.

Λακκούβα «μπαλωμένη» με… πέτρες

Λίγο πιο μακριά και συγκεκριμένα επί της οδού Ερυθραίας, στον Άγιο Ιωάννη Κνωσού, βρίσκεται μια τεράστια λακκούβα, η οποία είναι καλυμμένη με… πέτρες.

Όπως είναι φυσικό, ο κίνδυνος τόσο για τους πεζούς, όσο και για τους δικυκλιστές, είναι τεράστιος, αφού όπως αναφέρει η αναγνώστρια του neakriti.gr, η οποία έστειλε και στο σχετικό φωτογραφικό υλικό, «η λακκούβα είναι στη μέση του δρόμου».

Μάλιστα η ίδια τονίζει πως οι κάτοικοι της περιοχής, ήδη από την Τρίτη, παραμονή των Χριστουγέννων, έχουν ειδοποιήσει τους αρμόδιους, χωρίς ωστόσο, καμία ανταπόκριση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News