Ηράκλειο

Γεύμα «Αγάπης» για 24η χρονιά από την οικογένεια Καλαθάκη

Το γεύμα – θεσμός για τα κοινωνικά δρώμενα του Ηρακλείου

Ένα Γεύμα «Αγάπης» για όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη παρείχε και φέτος η οικογένεια Καλαθάκη που εδώ και 24 χρόνια στρώνει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο Αίθριο της Λότζια για όλους εκείνους που εκείνη την ημέρα στερούνται την ζεστασιά της οικογένειας και μιας ζεστής αγκαλιάς.

Από νωρίς το πρωί, ήταν όλοι εκεί, σπουδαστές του ΙΙΕΚ KAPPA STUDIES και εθελοντές που συμβάλλουν στο σπουδαίο αυτό έργο της οικογένειας καλαθάκη για να ετοιμάσουν και να προσφέρουν εκλεκτά εδέσματα και άφθονο κρασί στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Φέτος. Συμπληρώνονται 24 χρόνια από το πρώτο Γεύμα Αγάπης, που διοργάνωσε η οικογένεια Καλαθάκη, το 1996 στη Λότζια, σε μία γιορτή που έγινε θεσμός για τα κοινωνικά δρώμενα του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης. 

Ανήμερα των Χριστουγέννων, δεκάδες σπουδαστές της Kappa Studies, οι σεφ και όλο το προσωπικό της οικογένειας Καλαθάκη ήταν εκεί για να ετοιμάσουν και να προσφέρουν με το πιο αληθινό χαμόγελό τους ένα γεύμα αγάπης, με εκλεκτά εδέσματα και άφθονο κρασί με την συνοδεία χριστουγεννιάτικης μουσικής σε όλους εκείνους  που χρειάζονται μια ζεστή αγκαλιά για τις ημέρες των γιορτών.

Φυσικά, όλο αυτό το σπουδαίο έργο που επιτελεί πάνω από 2 δεκαετίες τώρα η οικογένεια Καλαθάκη δε θα λάμβανε χώρα, δίχως την αρωγή και τη στήριξη των εταιριών που συνεπικουρούν στις εθελοντικές και φιλανθρωπικές ενέργειες της οικογένειας Καλαθάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια